23948sdkhjf

MTO electric a/s inviterer til 20 års jubilæumsreception

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTO electric a/s

Kunder, leverandører, samarbejdspartnere og øvrige venner af huset inviteres hermed til 20 års jubilæumsreception i MTO den 12. november 2021 fra kl. 13.00

Til november runder MTO electric a/s et skarpt hjørne! For 20 år siden stiftede Mads Velbæk og Michael Johansen MTO electric a/s, som startede op i lejede lokaler på Andkærvej i Vejle med en håndfuld medarbejdere.

Der er sket utroligt meget de sidste 20 år, og MTO har været igennem en stor udvikling. Vi har bygget nyt firmadomicil, opkøbt 3 firmaer, udvidet både produktprogram og antal leverandører, mange nye kunder er kommet til, og antallet af medarbejdere er nu mere end firedoblet.

Udover MTO’s 20-års jubilæum kan vi også fejre 2 x 60-års fødselsdag for Mads og Michael.

Det skal naturligvis fejres og derfor inviterer vi kunder, leverandører, samarbejdspartnere og øvrige venner af huset til at kigge forbi til en festlig reception:

Sæt kryds i kalenderen fredag den 12. november 2021 (kl. 13.00 - 16.30).

Til receptionen serverer vi lidt godt til ganen, det vil være muligt at hilse på alle vores medarbejdere, ligesom flere af vores leverandører er til stede. 

Vi glæder os rigtig meget til at fejre dagen sammen med jer.

Af hensyn til bestilling af forplejning bedes du tilmelde dig via formularen på vores hjemmeside, senest den 1. november 2021:

>>Tilmelding til reception<<


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTO electric a/s

Stiftsvej 14
7100 Vejle
Danmark
MTO electric a/s

Send til en kollega

0.109