23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gratis seminarer om bæredygtigt byggeri

Vær med i de grønne debatter på Green Discussion, der giver dig 2 hele dage med digitale oplæg og debatter den 3. og 4. november. Tilmeld dig i dag!

Building Green i Forum den 3. og 4. november kan du opleve inspirerende talere og spændende debatter på flere forskellige scener.

På for eksempel scenen Green Discussion kan du høre en masse spændende debatter, der alle går i dybden med bæredygtigt byggeri og grøn omstilling.

Du kan blandt andet opleve: 


Home.Earth: Fra hensigt til handling – nye bundlinjer i byggebranchen

Vi ser for ofte, at projekter starter ud med høje ambitioner for bæredygtighed og en bred vifte af konkrete ideer fra rådgivere, arkitekter og ingeniører om, hvor projekter kan gøres bæredygtige. Alligevel ender det alt for ofte med, at det er de grønne (og sociale) initiativer, der ryger i svinget, når der skal prioriteres. Oveni ligger de klassiske problemstillinger ift. hvordan der samarbejdes godt på tværs af værdikæden, så bæredygtighedsagendaen kommer til tops – fra investoren til entreprenøren. Vi samler derfor et panel bestående af arkitekten, ingeniøren, bygherren og bæredygtighedseksperten til at diskutere hvad vi som branche kan gøre for at gå fra hensigt til handling. Hvor i processen glipper det? Hvad skal bygherren gøre anderledes for at komme i mål med høje ambitioner for cirkularitet og LCA-mål?

Søren Nielsen, partner, Vandkunsten
Harpa Birgisdottir, leder af forskningsgruppen for bæredygtigt byggeri, BUILD
Frederik Noltenius Busck, medstifter og direktør, CPH Village
Sarah Gregersen, Program Director, Stockholm Resilience Center
Moderator: Emil Bender Lassen, medstifter, Home.Earth


Miljømærkning Danmark: Cirkularitet i byggeriet: Genbrug og genanvendelse af byggematerialer – muligheder og udfordringer

Hvordan lykkes vi med at accelerere udbredelsen og brugen af genbrug og genanvendte materialer i byggebranchen?

Byggebranchen er, som en af de mest klimabelastende brancher, nødt til at arbejde med cirkularitet og genbrug af byggematerialer, hvis vi skal nå i mål med en 70 % CO2-reduktion i Danmark i 2030. Det kræver arbejde med flere elementer – både med øget genbrug og genanvendelse, når vi bygger nyt og renoverer, og med design og tiltag, der kan fremme fremtidig genbrug og genanvendelse. Hvad findes der af muligheder, der skal gribes, og hvilke barrierer, som fx miljø- og sundhedsskadelige stoffer, skal fjernes, for at vi kan komme i mål? Hør toneangivende aktører og frontløbere inden for cirkularitet og genbrug i byggeriet debattere, hvordan vi kan øge udbredelsen og brugen af genanvendte materialer i byggebranchen, og hvordan certificeringsordninger kan understøtte udviklingen.

Stinus Kappel Andersen, seniorkonsulent, Miljømærkning Danmark
Kathrine Hauge Smith, seniorkonsulent Bygninger og Miljø, Teknologist Institut
Martha Lewis, Head of Materials and Architect, Henning Larsen Arkitekter
Anders Lendager, grundlægger & CEO, Lendager Group


Det Kongelige Akademi: FN’s verdensmål: De Røde mod de Grønne

FN’s verdensmål definerer 17 centrale udfordringer for den bæredygtige udvikling, der er brug for både i Danmark og globalt. Målene samler de humanitære og miljømæssige mål og viser os, at de både er forbundne, men også potentielt i konflikt: hvis alle verdens over syv milliarder mennesker f.eks. havde de kvadratmeter og det forbrug, en gennemsnitsdansker har, ville miljøbelastningen være langt større end kloden kan bære. Derfor skal bæredygtigt byggeri levere på både den ”røde” og den ”grønne” bundlinje. Vores panel er blevet bedt om at stille op for henholdsvis ”rødt” og ”grønt” hold og tager afsæt i henholdsvis de miljømæssige udfordringer (klima belastning, biodiversitet) og de humane (inklusion, reduceret ulighed, trygge bymiljøer).

Rødt hold:
Søren Rasmussen, indehaver, ONV arkitekter
Natalie Mossin, institutleder, Det Kongelige Akademi

Grønt hold:
Flemming Rafn, medstifter og partner, Tredje Natur
Pelle Munch-Petersen, adjunkt, Det Kongelige Akademi

Moderator: Mikkel Thomassen, partner og post.doc. Smith og det Kongelige Akademi

… og mange flere!

 

Vil du være med til de gratis seminarer?

Tilmeld dig gratis her

Læs mere om Building Green her

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

AI

Send til en kollega

0.063