23948sdkhjf
Del siden
Annonce

En af de sjovere ombygnings opgaver

Når en af Danmarks største direktører spørg Auto:Design, om vi kan ombygge hans Mercedes-Benz E-Klasse, så han får en kørende arbejdsplads, så er svaret Ja.

I dag har Auto:Design afleveret en af de mere sjove opgaver. En direktør for en af Danmarks største virksomheder, ønskede en bedre arbejdsplads, når han er på farten i sin Mercedes-Benz S-Klasse.

Kravet var, at når han ikke længere skulle bruge bilen, og udstyret blev afmonteret, så skulle det ikke efterlade mærker. Der skulle desuden være mulighed for at oplade bærbar med 230 volt, uden at det betød at der skulle trækkes ledninger fra for- eller bagenden af bilen. Desuden skal der være mulighed for at koble mobilen og computer til internettet, så der kan holdes møder når som helst og hvor som helst. En opgave der helt sikkert kunne løses af Auto:Design.  

Resultatet blev, at der blev installeret en omformer og en internetboks i bagagerummet. Kunden kan med denne løsning indsætte 2 forskellige simkort, så han aldrig løber tør for data eller dækning, hvis han kører til udlandet. Foran har chaufføren fået installeret en mobilholder med trådløs opladning, der ikke genere hans syn over trafikken. 

Det er dog på bagsædet den virkelige magi sker. På bagsædet er der blevet installeret 3 stk. 230v stiks, stolpe til arbejdsbord, arbejdslys der kan lyse i forskellige styrker, holder til tablet og en mobilholder med indbygget trådløs opladning.  Alt er installeret i bilen uden at der skulle bores eller laves huller i sæderne.  Installationen er nemlig sket under betrækket, og dermed sat fast i bilens eget skellet. Det endelige resultat signalerer derfor, at det altid har været der, og ikke er en tilføjelse efter købet. 

Ønsker du også, at din bil skal kunne bruges som arbejdsplads med internet, ekstra lys, strømudtræk og meget mere. Så kontakt Auto:Design, og opdag hvor meget vi kan.

Finn Pedersen
Afdelingsleder Folie/opbygning
 27 53 75 48
 fpe@autocentralen.com

 

Autocentralen.com Vejle A/S
Bugattivej 4
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30832124
P nummer: 1013626681

Kontaktperson

Christopher Møller Madsen
PR & Marketingkoordinator
+45 25215382 cmm@autocentralen.com

Send til en kollega

0.063