23948sdkhjf

Bureau Veritas Kick Off 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bureau Veritas

Det overordnede tema for dagen er Shaping a World of Trust, hvor du kan opleve hele 3 keynote speakers og 6 virksomhedscases fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity.

Gennem årene har Bureau Veritas Kick Off udviklet sig for at imødekomme de aktuelle tendenser i samfundet samt vores kunders muligheder og udfordringer, og i år er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor kan du se frem til en NYHED på Bureau Veritas Kick Off 2022.

Det overordnede tema for dagen er Shaping a World of Trust, og nu kan du som noget helt nyt høre en række virksomheder fortælle om deres erfaringer med cybersecurity - et område som både små og store virksomheder har stigende fokus på.

Du får derfor fornøjelsen af at opleve hele 3 keynote speakers og 6 virksomhedscases fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity, og du kan allerede nu læse mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Med en imponerende liste af spændende talere og virksomhedscases, dedikerer vi en hel dag til Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust torsdag den 6. januar 2022 kl. 09.00-16.30 i de nye og flotte lokaler i FÆNGSLET i Horsens.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmeld dig her…

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bureau Veritas

Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Vesterbrogade 149, 1620 København V
Bavnehøjvej 5, 1. sal, 6700 Esbjerg
7000 Fredericia
Danmark
Bureau Veritas

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.128