23948sdkhjf

Hvilke fræsehoveder findes der?

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Der findes fræsehoveder for alle behov.

Hvad er fræsehoveder og hvilke slags findes der?

Fræsehoveder bruges for forskellige cutteropgaver. Der findes eksempelvis CTV Granulat fræsehoved halvkugle Ø50 mm. Dette fræsehoved er til både cykelstyrscutter og traktorcutter.  Der findes også N-TEC II mushroom Ø70 mm fræsehoved med diamant, fremstillet af Schneider. Dette fræsehoved består af 15 segmenter og kan bruges til færdiggøring af allerede opskårede stik, såvel som til overfladeslibning og fræsning. Produktet kan også købes med Ø80 mm. Desuden kan der købes linerCUT Pro fræsehoveder med carbide, både i Ø30 og Ø28, og endda Ø45. Disse fræsehoveder egner sig til opskæring af liner og åbning af lukkede stik. Derudover er de egnede til hærdede liner og PVC-rør. Så findes der også Black-Line mushroom Ø75 fræsehoved til færdiggørelse af allerede opskåret stik, såvel som til hårde/store aflejringer og er meget hurtigere end N-TEC II fræsehoveder. Der findes også Black-Line Ø45 fræsehoveder til opskæring af liner og til hårde/store aflejringer.

Hvis du er interesseret i fræsehoveder eller har spørgsmål angående emnet, kan du gerne ringe til os på +45 2060 3018 eller skriv til md@c-tv.dk.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fem hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, No Dig, og Andet Udstyr


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.141