23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye grebsvarianter i AXOR Citterio-kollektionen

Citterio-kollektionen omfatter et stort udvalg af produkter, herunder også armaturer med forskellige grebsvarianter: Pin- og krydsgreb, det originale vingegreb og et nyt vingegreb, der er endnu mere præcist, intuitivt og let at betjene.

En nyfortolket designklassiker: Sammen med den italienske designer Antonio Citterio kan AXOR nu præsentere en ny variant i den ikoniske badkollektion AXOR Citterio fra 2003. Diskret og alligevel umiskendeligt luksuriøs med påfaldende plane overflader, der smukt reflekterer lyset. Med sine afbalancerede proportioner og elegante geometri egner kollektionen sig perfekt til alle badeværelsesmiljøer.

Kollektionen omfatter et stort udvalg af produkter og muligheder, herunder også armaturer med forskellige grebsvarianter: Pin- og krydsgreb, det originale vingegreb og et nyt vingegreb, der er endnu mere præcist, intuitivt og let at betjene. AXOR Citterio fås i klassisk krom og en række eksklusive AXOR FinishPlus-overflader, f.eks. poleret sort krom og børstet guld-optik. Vingegrebet fås også med den luksuriøse ”rudeslebne” 3D-overfladestruktur.

Bredt sortiment for individuelle løsninger

AXOR Citterio sortimentet omfatter 70 produkter, der muliggør individuelle løsninger til ethvert baddesign – og det i et gennemgående designsprog. Ved håndvasken byder kollektionen på 1-huls og 3-huls armaturer i forskellige højder samt 2-huls og 3-huls armaturer til vægmontering. Til badekarret fås en karsøjle med en håndbruser og produkter til indbygget og frembygget montering i væggen, kar- eller flisekant. Til bruseren findes en Showerpipe med termostat, termostater til ind- og frembygning og en række afspærrings- og omskifterventiler.

De mange muligheder for at vælge en AXOR FinishPlus-specialoverflade danner grundlag for at skabe et individualiseret badeværelsesmiljø. De nye AXOR Citterio armaturer er godkendt til drikkevand i Norden og klar til salg.

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10440033
P nummer: 1000077584

Kontaktperson

NA
Nicole Aupke
Kommunikations- og webkoordinator
nicole.aupke@hansgrohe.dk

Send til en kollega

0.047