23948sdkhjf

Stort udvalg af honeudstyr hos Løwener

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Fra horisontal og vertikal honemaskiner til værktøjer og tilbehør. Blandt andet den nye Sunnen SH 5000 der er den nye generation af høje kvalitetsmæssig horisontal honemaskiner.

Honingsmaskiner er størrelses- og efterbehandlingssystemer, der er i stand til at raffinere den geometriske overflade af en række metalprodukter.

Mange anvendelsesmuligheder
Honingmaskiner kan bruges i en lang række anvendelser, såsom at skabe cylinderfinish i en ny motorblok, genindføre crosshatch i en genopbygget motorblok eller udjævne indersiden af ​​et pistolrør for at sikre optimal produkteffektivitet. Når man arbejder på komponenter, der ofte kræver sub-mikron-tolerancer, er det vigtigt for succes at investere i et premium-honing-system, der er i stand til at skabe en præcisionsboring.

Sunnes honingssystemer
Sunnens honingssystemer bruger en lang række honningsværktøjer og slibemidler til størrelse og finish boringer i alle størrelser. Brug af Sunnen industrielle malingsmaskiner, værktøjsmaskiner og slibeprodukter tillader nøjagtig størrelse, overfladebehandling, rundhed, rethed og ensartet overfladetekstur at opnås hurtigt og økonomisk i værktøjsrum / reparation, mellemvolumen / jobbutik og højvolumenproduktion applikationer. 

Læs mere HER og se vores udvalg.

Se også kataloget HER

For mere information kontakt:
Keld S. Hansen på mobil nr. 20 124 960 eller ksh@loewener.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11