23948sdkhjf

Isolér dit arbejde og kom effektivt gennem vinteren

| Medlemsnyhed | Indrykket af HauCon A/S

Kan du mærke det? Vinteren og de kolde mørke dage sniger sig ind på os. Det betyder mere planlægning på byggepladserne, da arbejdet gerne skal kunne fortsætte trods frostgrader og snefald.

Vi ved aldrig, hvordan vinteren bliver – men sidste år glemmer vi ikke! Vinteren var nemlig meget kold, hvilket betød stor efterspørgsel på vinterforanstaltninger. Især vintermåtter var i høj kurs.

Vores trofaste vinter-partner-in-crime, CombiTherm, leverer de vintermåtter, som du kan bruge til at isolere dit arbejde med ude på byggepladsen.

De isolerer blandt andet nystøbte fundamenter og alt muligt andet mure-, støbe- og jordarbejde. CombiTherm har netop investeret i et nyt produktionsanlæg som gør vintermåtterne endnu mere solide – og bæredygtige.

78% af isoleringsmaterialet er lavet af fibre fra granulerede plastflasker, og indgår i den Polywool, som danner det isolerende lag i måtten. Det går hånd i hånd med det bæredygtige fokus, som byggebranchen tager nu.

Derudover er små nye ventilationshuller integreret i kanterne medvirker til, at luft kan komme ind og medisolere. Samtidig kan den presses ud over transport, hvilket minimerer fyldplads samt transportomkostninger. Hullerne er så små, at vand ikke kan trænge ind!

Vintermåtterne er en super hjælper ude på byggepladserne, og bliver derudover brugt til alverdens opgaver, som du kan se på billederne.

Skal du være sikker på at have vintermåtter klar til sæsonens sne og frost, så giv os gerne et kald på tlf. 86 22 93 93, hvor du kan få mere at vide om måtterne. På den måde sikrer du også at få leveret måtterne tids nok, så arbejdet ikke bliver forhindret af pludselig kulde.

Læs evt. mere om andre vinterforanstaltninger her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HauCon A/S

Lægårdsvej 30
8520 Lystrup
Danmark
HauCon A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11