23948sdkhjf

Black Weekend er også for håndværkere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dorch & Danola A/S

Black Friday er ikke nok tid til de mange gode tilbud på maskiner, værktøj og tilbehør som Dorch & Danola sætter skub i fra på fredag d. 26. november.

Black Friday er derfor Black Weekend på dorchdanola.dk.

Der kommer til at være noget for enhver smag i Black Weekend hos værktøjsforhandleren dorchdanola.dk. Med over 500 forskellige tilbud på et bredt udvalg af forskellige maskiner, værktøj og tilbehør, kan du som håndværker også gøre nogle rigtig gode handler i Black Weekend. Du kan nemlig spare over 70% i udsalget

Med mærker som Festool, Starmix, CMT, Teng Tools, Milwaukee, Raaco, Metabo, JET, Nilfisk og mange flere, finder du med garanti et tilbud, der er noget for dig.

Både stort og småt

Og tilbuddene findes i alle prisklasser og størrelser. Du kan fx finde alt fra en Gjerde 400V byggesav (hvor du sparer over 5.000,- ex. moms i Black Weekend), over rundsave fra Festool, støvsugere fra Starmix og powerpacks fra Milwaukee, til håndværktøj, topnøglesæt, spiralborsæt, og markeringsblyanter til 4,95,-.

Jo, der vil være noget for enhver håndværker i Black Weekend, der kører fra fredag d. 26. til og med søndag d. 28. november på dorchdanola.dk. Så kig forbi.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dorch & Danola A/S

Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Danmark
Dorch & Danola A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109