23948sdkhjf

Prysmian udstiller på WindEurope Electric City 2021

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prysmian Group Denmark A/S

Stand C3-A33 i Bella Center

Prysmian Group er glade for at være til stede ved Wind Europe Electric City 2021 messe i København, fra 23. til 25. november i Bella Center - stand nr. C3-A33, hvor vi fremviser koncernens komplette udvalg af kabler og tilbehør samt installations- og projektudførelses services til offshore og onshore vindenergi.

 På konference session den 25. november om temaet: Hvordan kan man yderligere forbedre konkurrenceevnen for Europas onshore- og offshore vindindustri - vil Prysmian EVP for Projects Business og Prysmian Powerlink CEO Hakan Ozmen diskutere adgang til råmaterialer midt i en stigende efterspørgsel, designs og lokal værdiskabelse.

 Den 24. november holder Prysmian Powerlink CCO Detlev Waimann et foredrag om fremtidens udsigter for HVDC-kabler og om, hvordan globale mål for vindkraft og andre former for vedvarende energi driver HVDC-transmissionen og nye teknologier.

 "Vedvarende energi har overgået fossile brændstoffer som Europas vigtigste energikilde, og vi er forpligtede til at støtte vores kunder med deres strategiske mål," udtaler Detlev Waimann, Prysmian Powerlink CCO.

 Prysmian Groups forpligtelse til at støtte vindmølleindustrien på land og til havs demonstreres af fremskridt inden for produktinnovation til undersøiske transmissionskabler, der er 30 % lettere, såsom inter-array kabler op til 66 kV, AC eksportkabler op til 275 kV 3-leder, 400 kV 1-leder samt DC-kabelløsninger op til 525 kV.

 Derudover har Prysmian tillige investeret i bedre udførelseskapacitet, ved hjælp af dets nye Leonardo da Vinci-kabellægningsfartøj, som allerede er i drift samt foretaget vigtige investeringer til dets søkabelfabrikker i Arco Felice (Italien) og Pikkala (Finland) såvel som for nylig annonceret hensigt om at bygge en ny undersøisk kabelfabrik i USA.

Læs mere om messen her og register 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prysmian Group Denmark A/S

Roskildevej 22
2620 Albertslund
Danmark
Prysmian Group Denmark A/S

Billeder & videoer

Wind Europe - Electric City 2021 Exhibition Copenhagen

Send til en kollega

0.094