23948sdkhjf

Har din virksomhed arbejdet med en af disse CSR-aktiviteter?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vicath EQ ApS

Vicath EQ tilbyder rådgivning om konkrete CSR-aktiviteter. Vi har mange års erfaring med forskellige CSR-aktiviteter, læs herunder hvilke muligheder du og din virksomhed har.

Mange danske virksomheder har allerede gjort det: indarbejdet FN ’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i deres CSR-aktiviteter. Det kan være et CO2 Regnskab eller en miljøpolitik som peger på reduktion af udledninger og mindre affald. Virksomhederne arbejder på at formindske de negative påvirkninger på miljøet og samtidig forbedre økonomien.

CSR-aktiviteter drejer sig ikke kun om miljø og økonomi. Det handler også om over menneskerettigheder, arbejdstagerforhold, produkter og samfund. I hverdagen arbejder mange med CSR - uden at have konkrete mål eller måling på effekten af deres CSR-aktiviteter.  

Hvis CSR for alvor skal give langsigtet forretningsmæssig værdi, er det nødvendigt at arbejde bevidst og struktureret med aktiviteterne. Det handler med andre ord om at have konkrete mål, der skaber størst værdi og fremmer bæredygtig udvikling. Vicath EQ ApS er specialiseret i at rådgive om CSR-aktiviteter og udarbejdelse af konkrete mål til virksomheder i Danmark.

Kåre Gausdal udtaler: ”Vi har set virksomheder, der har fornuftige hensigter med deres CSR-politik. Men de mangler konkrete mål og handlinger i deres dagligdag. Her kommer vi på banen og rådgiver om hvordan de bedst muligt, kan skabe en bæredygtig udvikling via deres CSR-aktiviteter i virksomheden.”

Det er ofte de centrale dele af nedenstående seks områder, som virksomheder arbejder med i deres CSR-strategier:

  • Produkter: Ansvarlig markedsføring, bæredygtige designs, sikker bortskaffelse og sikker anvendelse
  • Menneskerettigheder: Børnearbejde, diskrimination, foreningsfrihed og tvangsarbejde
  • Miljøforhold: Udvinding af råvarer, CO2-udledninger, andre udledninger, energi, vand, transport og affald
  • Arbejdstagerforhold: Arbejdsulykker, ligestilling, overenskomster, træning og uddannelse
  • Økonomi: Økonomiske bidrag til samfundet, jobskabelse, ansvarlige investeringer og rimelig skat
  • Samfundsforhold: Hjælp til lokalsamfundene, donationer, antikorruption, hæmme karteldannelse og overholdelse af lovgivning.


Vil I videre med CSR og sætte konkrete mål for jeres CSR-aktiviteter? Vi står til rådighed for en uforpligtende samtale om jeres kommende/nuværende CSR-strategi. Du er meget velkommen til at kontakte Kåre eller Jesper på 63154444: Du kan også sende os en besked på vores hjemmeside.

Læs mere på https://vicatheq.dk/miljoe/csr 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vicath EQ ApS

Agerhatten 5A
5220 Odense SØ
Danmark
Vicath EQ ApS

Send til en kollega

0.125