23948sdkhjf

CSA-cement er det miljøvenlige alternativ

| Medlemsnyhed | Indrykket af Velosit Danmark ApS

Vi anvender som binder udelukkende CSA-cement (calcium Sulfoaluminate-cement), som har en høj og hurtig styrkeudvikling, minimalt svind og samtidig et lavere CO2-aftryk end lignende produkter.

Bæredygtige tiltag hos Velosit

Hos Velosit gør vi en indsats for at nedbringe vores CO2-udledning.

Verdens samlede CO2-udledning skal nedbringes for at sikre planetens fremtid. Beregninger viser, at syv procent af den samlede CO2-udledning kommer fra den globale cementproduktion.

Med et højt energiforbrug til selve fremstillingen og det faktum, at cement anvendes i stor stil over det meste af verden – særligt til bygninger og infrastruktur – er cementindustrien altså en af de større aktører.

CSA-cement er det miljøvenlige alternativ

Vi anvender som binder CSA-cement (calcium sulfoalumniat-cement), en cement som brændes ved langt lavere temperatur og blot udleder 216 kg CO2 for hver 1000 kg cement produceret og dermed et lavere CO2-aftryk end alternative cementer på helt op til 62% i reduktion.
Derudover giver det mulighed for at producere nogle stærke produkter med høj og hurtig styrkeudvikling. .

Grøn energi til produktion 

Udover at anvende CSA-cement, har vores tyske moderselskab – som også står for produktionen af Velosits produktsortiment – valgt at gå over til 100% CO2-neutral strøm.

Konkret har vi netop færdiggjort installation af 300 solcellepaneler på taget af vores produktions bygninger. Solcellerne kommer i første omgang til at dække 50% af vores elforbrug, og så snart der findes et batteri som kan optage overskydende energi tilstrækkeligt, og som kan benyttes på ikke solrige- dage vil anlægget kunne dække 100% og dermed reducere CO2-aftrykket yderligere.

Vil du vide mere?

Kontakt Nikolaj Sørensen på +45 28 25 20 23 

Læs mere om bæredygtighed i Velosit

https://velositdanmark.dk/baeredygtighed/ 

Kilde: https://www.xn--bredygtigtbyggeri-rrb.dk/beton-og-cement

Medlemsnyhed

Indrykket af
Velosit Danmark ApS

Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Danmark
Velosit Danmark ApS

Billeder & videoer

Solceller

Send til en kollega

0.115