23948sdkhjf

Få testet dit BIM-projekt – Nyhedsbrev fra GCDK januar ’22

| Medlemsnyhed | Indrykket af GRAPHISOFT Center Danmark

I årets første nyhedsbrev bliver du bl.a. klogere på, hvordan du kan få testet dit BIM-projekt, den nye danske lokalisering til Archicad og webinar om koordinering af nulpunkter.

BIM-projekter er ofte store og komplekse størrelser, hvor kravet til struktur og mange involverede medarbejdere gør, at der nemt kommer rod i projektet. Fil-størrelsen kan eksplodere, der kan opstå fejl og “chrashes”, hvor programmet går ned eller “fryser”.

For at undgå dette, for at øge forståelsen for hvad der er i vejen med ens projekt, og for at uddanne brugere i hvad de kan gøre for at afhjælpe problemerne, har GRAPHISOFT lavet en standardiseret projekt-test, kaldet Project Audit.

Læs mere om Project Audit for JUUL FROST Arkitekter via dette link → 

Ny dansk lokalisering
Vi har opdateret den danske lokalisering til Archicad 25, og der er masser af små rettelser i den nye lokalisering. En af de centrale er, at der er kommet nye, pænere træer til Archicad.

Læs mere den nye danske lokalisering og de nye træer her →

Sådan anvender du IFC i praksis
Inden jul afholdt Dansk Standard, Molio – byggeriets videnscenter og buildingSMART Danmark et fælles webinar om brugen af IFC i praksis. Símon Ólafsson fra IKTECH, Thomas Graabæk og Thomas Nymann Jensen fra Graphisoft Center Danmark demonstrerede, hvordan du problemfrit udveksler filer mellem Revit og Archicad.

Se video om IFC i praksis →  

Tips & Tricks om koordinering af nulpunkter
Januar måneds Tips & Tricks webinar handler om koordinering af nulpunkter mellem Archicad, Revit og AutoCAD.

Det er gratis at deltage, og du tilmelder dig via dette link →

Pointcloud fra Matterport i Archicad
Benedicte Damm fra BDC3D, har lavet  scanningen med sit Matterport-system. Vi optog en video, der blandt andet viser import af scanningen til Archicad, og hvordan du modellerer fra punkskyen.

Læs mere om modellering fra punktskyer→ 

Nyheder fra Graphisoft Center Danmark?
Hvis du vil holde dig opdateret på BIM og andre nyheder fra Graphisoft Center Danmark kan du tilmelde dig vores mailliste her →

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GRAPHISOFT Center Danmark

Rentemestervej 62
2400 København NV
Danmark
GRAPHISOFT Center Danmark

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.098