23948sdkhjf

DFD Trace - Sikker elektronisk udlevering af beklædning

| Medlemsnyhed | Indrykket af De Forenede Dampvaskerier A/S

DFD Trace giver dig en sikker og fleksibel løsning til udlevering af tøj til dig og dine medarbejdere

DFD Trace fra De Forenede Dampvaskerier findes i flere forskellige formater. Vi tilbyder tre ”trace”-løsninger, herunder TexMatic, TEXI skabe og DFD Terminal.  Overordnet set, har de alle dét tilfælles at de gør brugeroplevelsen bedre, når der skal hentes tekstiler. Derudover giver de virksomheden mulighed for altid at vide hvor tekstilerne befinder sig, og på den måde mindske svind på tekstilerne. 
Alle løsninger er koblet op på MitDFD, som giver nem og enkel adgang til styring af vaske- og lejeløsninger.

Texi skabe:
Texi skabene fra De Forenede Dampvaskerier er en yderst simpel og fleksibel skabsløsning. Løsningen giver medarbejderen hurtig adgang til tøjet og en eminent brugeroplevelse. Skabene betjenes manuelt med et adgangskort der scannes, hvorefter medarbejderen får adgang til tøjet. Skabet registrerer selv det tøj der tages af den enkelte bruger.

DFD Terminal
DFD Terminalen fra De Forenede Dampvaskerier, giver medarbejderen mulighed for selv at scanne det tøj der tages i brug. Løsningen er anset for at være den mest fleksible løsning, da skærmene og scanningspladerne kan placeres hvor end medarbejderne har brug for det. Tøjet registreres så snart det er scannes og dedikeres til den enkelte medarbejder.

TexMatic
Med en TexMatic trace løsning fra De Forenede Dampvaskerier, er du sikker på aldrig at løbe tør for tøj i beholdningen. TexMatic kræver en del mere plads end de andre løsninger, men derimod kræver den også sjældnere opfyldning. TexMatic er i den grad den mest automatiske løsning til udlevering af tøj, da beholdningen er stor og selve udleveringen er automatisk. Der registreres automatisk hvor meget tøj der tages af den enkelte bruger

Du kan læse meget mere om vores Trace-løsninger her

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
De Forenede Dampvaskerier A/S

Kongebakken 1
2765 Sørum
Danmark
De Forenede Dampvaskerier A/S

Send til en kollega

0.094