23948sdkhjf

Udvidelse af Plejecenter Dagmargården i Skanderborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Byggeselskabet PAULSEN A/S

Byggeselskabet PAULSEN A/S har indgået aftale om udvidelsen af Plejecenter Dagmargården.

Udvidelse bestående af 59 plejeboliger fordelt på 3 etager med dertilhørende diverse service- og fælles velfærdsarealer, samt kælder, på i alt 4.870 m² fordelt over stueplan, 1. og 2. sal, samt 2.157 m² kælder. Denne etape 2 udføres i totalentreprise for Skanderborg Andelsboligforening (afd. 44).

Boligerne er alle på 38 m² med ét værelse, opholdsstue med tekøkken og eget toilet/bad. De fælles arealer omfatter bl.a. spisestuer, køkken, opholds-, aktivitets- og grupperum. Kælderen indeholder, udover p-kælder med sammenlægningstilkørsel til eksisterende, også et depot, vaskeri m.m.

Sambygningen med eksisterende, etablerer Plejecenter Dagmargården efter udvidelsen som en karré i 3 etager, med gennemgående nem tilgængelighed for rollator- og kørestolsbrugere med niveaufrie overgange, elevatoradgang til alle dele af plejecentret og diverse anden afhjælpning for beboerne.

Udvidelsen udføres i samme arkitektoniske stil som for eksisterende, etape 1, med samme type overflader, materialer og konstruktioner. Heraf også med hensyntagen til muligheden for vedligeholdelsen af en høj rengøringsmæssig standard med overflader der er rengøringsvenlige.

Plejecenter Dagmargården er i fuld drift under hele udførelsesperioden for dennes udvidelse og eksisterende boliger fraflyttes ikke. Som totalentreprenør betyder dette at evt. udfordringer løses i samarbejde med beboerne, pårørende og personale, således udvidelsen sker så gnidningsløst og med så få gener for de involverede som overhovedet muligt.

Vi her hos Byggeselskabet PAULSEN takker for det forestående, og allerede, stærke samarbejde med vores bygherre Skanderborg Andelsboligforening, bygherrerådgiver Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S, arkitekt GPP Arkitekter A/S, samt ingeniør Sweco Danmark A/S.

Læs mere om Dagmargården-projektet, og andre af vores projekter, under vores referencer: https://www.byg-paulsen.dk/referencer

Projektet udføres som totalentreprise med målsætningen for DGNB guld præ-certificering og forventes afleveret i efteråret 2023.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Erhvervsvej 2A
8653 Them
Danmark
Byggeselskabet PAULSEN A/S

Send til en kollega

0.094