23948sdkhjf

Bliv klædt på til regnskabs- og bogføringsopgaver

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tradium

Kursusforløbet ”grundlæggende regnskab”, er for dig der vil have styr på bogføringen eller andre regnskabsopgaver.

Når kursisterne på grundlæggende regnskab kommer mod afslutningen af forløbet, så tager de ofte en dybere forståelse, for deres daglige opgaver med sig. Samtidigt har de fleste også fået dygtiggjort sig, i de værktøjer der kræves, for at kunne holde styr på virksomhedens økonomi og regnskab.

- Vores kursister får ofte en noget større indsigt i virksomhedsøkonomi, end de kom hertil med. Men de bliver også mere fortrolige med at arbejde i Excel, og bruge Windows helt generelt, siger Jens B. Petersen, der er underviser og konsulent på Tradium Retail & Management. 

Kursusforløbet han underviser på, er en samling af AMU-kurser, som giver deltagerne de grundlæggende færdigheder der skal til, for at håndtere regnskab og bogføring, især i mindre og mellemstore virksomheder. På forløbet skal kursisterne blandt andet undervises i emner såsom bogføring af bilag, kontering og hvad der er god bogføringsskik.

 

Kursister med forskellige baggrunde

På holdene har deltagerne ofte vidt forskellige grunde til at deltage. Flere af dem sidder i egentlig økonomiafdelinger, mens andre varetager funktioner, der spænder på tværs af afdelinger.

- Kursisterne kommer som regel med mange erfaringer fra små og mellemstore virksomheder. Der er også en del fra detailbranchen. Derudover er der også flere kursister som er ledige, men gerne vil gøres parate til at genindtræde på arbejdsmarkedet, forklarer Jens.

Altså er der både mulighed for at bygge videre på eksisterende erfaringer, men også starte ”fra bunden”, da alt fra debit og kredit over i registrering i økonomisystemer, bliver grundigt forklaret og gennemgået. Kurserne er også meget dynamiske og bliver tilpasset et arbejdsområde, hvor rammevilkårene ofte ændrer sig.

- Der bliver altid implementeret nye lovændringer indenfor eksempelvis skat og moms. Derfor er det også vigtigt, at vi sørger for at give kursisterne den sidste nye viden, så de er klar på de daglige udfordringer, afslutter Jens.

 

Find ud af mere

Du kan finde mere information om kurserne i grundlæggende regnskab her:

https://tradium.dk/voksen-og-efteruddannelse/kursusudbud/administration-kursus/grundlaeggende-regnskab/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tradium

Vester Alle 26
8900 Randers C
Danmark
Tradium

Send til en kollega

0.141