23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scantron går i sort!

Scantrons nye EvoLock® håndtag i den eksklusive sorte farve

Scantron leverer digitale adgangskontrolsystemer til etageejendomme og tilbyder et bredt sortiment af moderne og minimalistiske produkter i sort – herunder det helt nye sorte EvoLock® håndtag.

EvoLock® er fremstillet i rustfrit stål og fås nu med en sort overflade (PVD). Håndtaget tilføjer øjeblikkeligt et elegant udtryk til opgangsdøre i moderne ejendomme og skiller sig ud fra traditionelle greb. Håndtaget er simpelt og stilfuldt i design og kommer også med indbygget adgangslæser. Brugerne får hurtigt og nem adgang via forprogrammerede nøglebrikker, som holdes op foran læserfeltet. EvoLock® er velegnet til indendørs og udendørs montage f.eks. på lejlighedsdøre og bagdøre.

EvoLock® er en del af Scantrons komplette adgangskontrolsystem med batteridrevet offline læsere, som kan kombineres i et system med online læsere, dørtelefoni, postkasser, brandkommunikation mm.

ADGANGSLØSNINGER I SORT DESIGN

Skab en større sammenhæng i bygningen og vælg sorte adgangsløsninger fra Scantron til bygningens hoveddøre, opgangsdøre og bagdøre. Ved at vælge en  dørstation i sort eloxeret aluminium får man en farve som bryder med de jordnære og lyse farver, som typisk vælges til bygningens facade. Dørstationen får en overfladebehandling, der forbedrer korrosionsbestandigheden og gør overfladen hård, så slidmodstanden styrkes. I modsætning til en almindelig lakering, er der her tale om en indfarvning i selve aluminiummet, som forstærker holdbarheden og samtidig giver et eksklusivt udtryk. Derved er det altså muligt at få en dørstation, som passer til moderne bygninger og som kræver minimal vedligeholdelse. Scantrons dørstationer fås enten i en standard eller kundetilpasset udgave og kan forbindes til både traditionelle svarapparater eller app-løsninger.

SORT, MINIMALISTISK OG FUNKTIONEL

Scantron tilbyder også Nexus læsere i sort – med eller uden kodetastatur – samt skabslåse. De sorte online læsere er moderne og minimalistiske i udtryk, hvilket komplimenterer de fleste arkitekturer. Læserne er udført i et vandalsikkert og brandhæmmende polykarbonat skjold med beskyttelsesklasse IP65, hvilket er egnet til udendørs brug. Kodetastaturet anvender touch-taster, så der er ingen mekaniske kontakter eller bevægelige komponenter, som skal udskiftes med tiden. Nexus læseren kan også placeres i forbindelse med et digitalt postkasseanlæg, hvor adgangsbrikken kan bruges til at give adgang til en specifik postkasse.

Læs mere på www.scantron.dk eller kontakt os direkte på tlf. 66139966 eller på info@scantron.dk

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.047