23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt gear? Vi har alt, du skal bruge

Makita har et stort udvalg af maskiner til professionelle tømrer- og byggeopgaver.

Makita er producent af kvalitetsmaskiner til professionelle inden for tømrer- og byggebranchen. Maskinerne er udviklet til hårde, krævende opgaver og lange arbejdsdage. Produkterne bliver produceret i hele verden og opfylder de enkelte landes krav om sikkerhed og kvalitet.

Makita har mere end 100 års erfaring inden for branchen og har gennem årene udviklet deres maskiner, så de i dag har den kvalitet, som de er kendte for. 

Makita har et meget stort udvalg af maskiner og du kan finde alt, du skal bruge inden for tømrer- og bygningsarbejde. En fordel ved Makitaprodukterne er også, at det samme batteri kan bruges på mange af Makitas maskiner. Det er nemt og handy i en travl hverdag, hvor det hele skal glide nemt. 

Har fokus på miljøet

Makita følger med i tiden og har fokus på miljøet. Der arbejdes løbende på at forbedre deres produktion af produkter, så processen bliver endnu mere miljøvenlig. Derudover arbejder de på at reducere støvmængden, som produceres, når du anvender maskinen. Dette skaber et bedre miljø at arbejde i og kan reducere irritation i luftvejene.   

Læs mere og se produkterne her på Dorch & Danola.  

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Kontaktperson

Johanne Sørvin Schousboe
Kommunikation
js@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047