23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DeWalt rykker ind hos værktøjsforhandler Dorch & Danola

Dorch & Danola sætter en ære i at tilbyde det bedste værktøj til vores kvalitetsbevidste kunder. Derfor glæder det os at kunne udvide vores store sortiment af kvalitetsværktøj, og byde DeWalt velkommen på hylderne i butikken og på webshoppen.

DeWalt har før været repræsenteret hos Dorch & Danola med en mindre mængde værktøj. Nu rykker de for alvor ind på hylderne med det helt tunge skyts. Med 90 år i bagagen er DeWalt kendt for deres innovative design, udvikling og produktion af stærke maskiner til professionelle og erhverv. Og netop derfor passer de perfekt ind på hylderne hos Dorch & Danola blandt de andre værktøjsgiganter.

Den gule og sorte farve vil fremover være at finde både i butikken med en flot udstilling og på hjemmesiden.

Fejrer DeWalt med stort åbningstilbud
For både Dorch & Danola og DeWalt er samarbejdet kærkommen, der med et fælles fodfæste og vision om at tilbyde kunderne det lækreste kvalitetsværktøj er oplagt. ”Det er et alletiders samarbejde for begge parter, der komplimenterer hinanden med fokus på kvalitet, professionalisme og et ønske om at give kunden det bedste inden for værktøj”, lyder det fra salgschef hos Dorch & Danola, Søren Madsen.

Derfor skal det nye samarbejde fejres. Og det gør vi blandt andet med et stort åbningsudsalg, hvor kunder og andet godtfolk kan få fat i lækre produkter fra DeWalt til en god pris. Både på hjemmesiden og i butikken finder man det gule og sorte værktøj klar til at komme med hjem til alle, der hopper med på DeWalt-vognen.

Kom og mød DeWalt i butikken
DeWalt vil også være med til at fejre, at de nu pynter på hylderne i butikken hos Dorch & Danola. Derfor kommer de på besøg fredag d. 11. marts fra 11-14. Her kan kunderne få en snak om værktøjet, høre mere om teknikker og snakke om andet branchenørderi.

Til de fremmødte vil DeWalt også sørge for lidt godt til ganen, når sulten melder sig efter en spændende snak om værktøj.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028
P nummer: 1002696771

Send til en kollega

0.047