23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alfix nomineret til 2 bæredygtige priser - 2022

Byggeriets klimapriser 2022 uddeles inden sommerferien i år, og danske Alfix er nomineret til både Byggeriets Miljøpris og Byggeriets Klimapris.

I 2012 vandt Alfix Byggeriets Miljøpris, hvor HKH Kronprinsen overrakte prisen (se foto). Prisen blev dengang uddelt for Alfix´s arbejde og strategi indenfor miljø og arbejdsmiljø. 

Her 10 år senere kan Kolding virksomheden igen glæde sig over en nominering til en eftertragtet grøn pris. NU - endda med 2 NOMINERINGER!

"Vi er stolte og meget beærede over den synkrone nominering til Byggeriets Miljøpris og Byggeriets Klimapris. Derfor sender vi en stor tak til nomineringskomiteen for at anerkende vores arbejde for mere bæredygtigt byggeri på både strategisk og operationelt niveau", siger Anders Bertelsen Toft, direktør og medejer af Alfix.

Miljøprisen

Alfix er nomineret til BYGGERIETS MILJØPRIS på baggrund af sin bæredygtighedsstrategi, hvor virksomheden blandt andet arbejder aktivt med FN´s verdensmål for bæredygtig udvikling i hverdagen. Et arbejde hvor ledelse såvel som medarbejdere i 2021 har gennemført et screenings- og verifikationsforløb med certificeringsvirksomheden Bureau Veritas. Læs her: Verdensmål

Desuden har virksomheden i begyndelsen af 2022 tilsluttet sig FN´s Global Compact og Global Compact Network Denmark.  Henholdsvis verdens største initiativ for ansvarlig forretning og Danmarks største netværk for ansvarlige virksomheder. 

Klimaprisen

Desuden er Alfix nomineret til BYGGERIETS KLIMAPRIS for en ny CO2 reduceret fliseklæber - Alfix ProFix Plus der forventes introduceret her i foråret. Udover CO2 reduktionen har produktet en række arbejdsmiljømæssige fordele for den udførende håndværker. 

22 års arbejde

Alfix´s arbejde for færre negative miljøpåvirkninger og et bedre arbejdsmiljø for såvel medarbejdere, kunder og slutbrugere begyndte helt tilbage i 2000. Her igangsatte virksomheden sit arbejdet med dokumentation og forbedringsstrategier indenfor miljø og arbejdsmiljø. Den første Alfix miljøredegørelse (rapport) blev til i samarbejde med CSR organisationen Green Network og blev lanceret  i 2002. Læs mere om Alfix´s rejse mod mere bæredygtigt byggeri her: Miljødokumentation

 

Alfix A/S
H.C. Ørsteds Vej 13
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76443815
P nummer: 1002490974

Kontaktperson

ABT
Anders Bertelsen Toft
Marketing projektleder
abt@alfix.dk

Send til en kollega

0.063