23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PostNord Logistics gør logistikken mere gnidningsfri

Dette oplever rigtig mange kunder hver dag. Derfor er virksomheden b conzept, heller er ingen undtagelse i denne forbindelse.

Hos b conzept har de meget at se til. Ikke bare når Julen rammer eller Påsken banker på døren. Faktisk har de meget at se til hele året rundt. For med et produktsortiment der spænder bredt lige fra firmagaver til reklameartikler og profilbeklædning, er det altid sæson for et eller flere af virksomhedens produkter. Og leveringen til kunderne - den står PostNord Logistics naturligvis for.

Fokus på kunden og den gode service

b conzept blev startet i 2003 og tæller i dag 18 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Silkeborg og de to salgsafdelinger i henholdsvis København og Aalborg. Som kunde hos b conzept er der ingen grund til at være nervøs for ikke at kunne finde det, du skal bruge. Produktsortimentet er enormt, og skulle du mod forventning ikke støde på det helt rigtige til dine medarbejdere, så står de hos b conzept klar til at gøre alt hvad de kan, for at skaffe det du ønsker.

Et partnerskab med fordele

Med et bredt varesortiment og hyppige peaks i ordretallet er det klart, at man hos b conzept har brug for en fleksibel logistikpartner. Men spørger man virksomhedens salgschef Anders Grøndal, hvilke årsager der ligger til grund for valget af PostNord Logistics som partner, er det især to ting, der har spiller ind.

- PostNord er solidt repræsenteret over hele landet, og det er klart, at det spiller en rolle for vores valg. Men derudover er vi utroligt glade for den måde vores systemer taler sammen på, udtaler han og uddyber yderligere.

- Vores indkøbsafdeling bruger Min Side portalen en hel del. Den stiller rigtig mange muligheder til rådighed, der gør dagligdagens processer mere gnidningsfri.

Fælles interesser for en bæredygtig fremtid

Men der er andet end systemintegrationer, der binder b conzept og PostNord Logistics godt sammen. De to virksomheder deler nemlig fælles værdier for en grønnere fremtid. Hos b conzept går man højt op i at drive forretning med mindst mulige aftryk på miljøet. Derfor har virksomheden valgt en CSR-strategi med fokus på ansvarlige og bæredygtige processer alle steder, hvor det er muligt. Samtidigt stræbes der efter at have et produktsortiment hvor der indgår et stort udvalg af varer, som er baseret på bæredygtig produktion f.eks. genbrug af plast.

Og med PostNord Logistics som transportleverandør, får b conzept en partner med samme store fokus på miljøet. Hos PostNord Logistics har man i de seneste år nemlig formået at fremme den grønne omstilling ved bl.a. at skifte til HVO100 biodiesel på deres biler, som udleder 90% mindre Co2. Med mere miljøvenligt brændstof i tanken og optimering af kapacitetsudnyttelsen har man reduceret det samlede Co2 udslip med 73% siden 2019 på den interne flåde af biler.

Med dette står det klart, at samarbejdet mellem b conzept og PostNord Logistics på mange områder har de helt rigtige forudsætninger for at blive et solidt og givrigt partnerskab både nu og i fremtiden.

Leder du også efter et stærkt partnerskab?

Spiller fleksible transportløsninger, den grønne omstilling og adgang til digitale værktøjer, som gør din hverdag lettere, også en betydning for dig når du vælger logistikleverandør? Så anbefaler vi, at du tager en uforpligtende dialog med vores logistikspecialist Anders Ringive på anders.ringive@postnord.com eller på +45 52 28 98 70. 

Du kan også læse mere om vores produkter her eller indhente et tilbud her

PostNord Logistics A/S
Ullsvej 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20148586
P nummer: 1023365975

Kontaktperson

Daniela Kjær
Head of marketing & communication
+45 52289998 daniela.kjaer@postnord.com

Send til en kollega

0.047