23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sådan sparer du penge på varmeregningen!

Løber varmeregningen løbsk? Hør hvilke knapper du selv kan skrue på for at regulere varmeregningen - og hvorfor den banebrydende udvikling af idealcore™ giver dig det "ideelle vindue" til fremtiden!

 Stigende energipriser

Energipriserne i Europa er steget markant herunder el- og gaspriserne. Det kan mærkes både hos private forbrugere og virksomheder.

På grund af stigende økonomi efter coronanedlukninger ser vi, at efterspørgslen på energi er steget markant og at markedet har svært ved at følge med. Jo større forskellen er mellem udbud og efterspørgsel på energimarkederne, jo større bliver udsvinget i priserne.

 
Faktorer som påvirker varmeregnskabet
I en verden hvor vi ikke selv er herre over udviklingen af energipriser på markedet, er der alligevel et par tiltag, som vil have stor indvirkning på husstandens varmeregning:

  • Husets tilstand
  • Kvaliteten af vinduer
  • Opvarmningsform og indstillingerne på varmeanlægget
  • Vaner
  • Antal beboere
  • Alder på husets beboere
  • Vejret

 

Skift til lavenergivinduer og spar penge
Hvis du gerne vil spare penge på varmeregningen, er det helt oplagt at kigge nærmere på vinduerne i din bolig.

Varmeforbruget i boligen afhænger af en række forskellige faktorer, som først og fremmest handler om husets tilstand dvs. hvor godt det er isoleret.

“Kvaliteten af vinduer i boligen har stor indflydelse på varmeregnskabet. Har du ældre vinduer med f.eks. 1-lags glas eller 2-lags termoruder, vil der opstå et væsentligt varmespild i boligen” forklarer Claus Winther, Direktør for Idealcombi.

Han fortsætter: “Hvis vinduerne er mere end 15-20 år gamle, har de ligeledes et væsentligt større varmetab end nye vinduer. Der er derfor et stort potentiale i at udskifte ældre vinduer til nye, der er mere energirigtige”.

 
Jagten på  “Det ideelle vindue” 
Helt fra den spæde start i 1973 hvor de to brødre Bent og Henning Søgaard grundlagde Idealcombi,  har det været en del af vores DNA at udvikle vinduet.  Gennem årene har vi udviklet og testet forskellige karmkonstruktioner i vores stædige stræben efter at løse de 4 basale udfordringer i jagten på ”det ideelle vindue”:

  •  Lang levetid
  •  Minimalt varmetab
  • Nem at rengøre
  • Skal ikke udskiftes


Energirigtige vinduer med Idealcore™
Vores innovative produktudviklere blev pionererne indenfor vinduesbranchen, der knækkede koden!

LØSNINGEN – den banebrydende nyhed idealcore™

En karmkonstruktion med en uforgængelig og højisolerende fals i polyuretan – også kendt som termisk PUR.

Vi kalder produktet idealcore™ for det er præcis, hvad det er! En ideel kerne, der modsat nogen anden konstruktion på markedet løser alle 4 udfordringer på én og samme tid. Med en isoleringsevne bedre end både træ og traditionel komposit, som bruges i andre træ/alu-vinduer, er idealcore™ det mest effektive materiale på markedet.

Med udviklingen af idealcore™ har vi, som vinduesbranchens fyrtårn i Skandinavien, formået at forvandle vinduets svageste punkt - til det stærkeste.

 

Rådgivning om energirigtige vinduer
Hvis du ønsker rådgivning om valg af vinduer til dit kommende byggeri, så sidder vi klar til at hjælpe. 

Vi specialfremstiller vinduerne på vores danske fabrik i det vindblæste Thy, så de passer præcist til det forestående byggeprojekt. Se mere på Idealcombi.dk 

Tag fat i din nærmeste Idealcombi salgsafdeling:

H-oest@idealcombi.dk – tlf. 4450 2100

H-aarhus@idealcombi.dk – tlf. 9688 2500 

H-vest@idealcombi.dk – tlf. 9688 2500

Som privatperson kan du købe dine energirigtige vinduer gennem din lokale tømrermester. Du kan også bestille en gratis og uforpligtende opmåling og få en pris fra en af vores tilknyttede tømrermestre.

Idealcombi A/S
Nørre Allé 51
7760 Hurup
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25829328
P nummer: 1001588780

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047