23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scantron inviterer til Boligforeningernes Dag

Kom og bliv inspireret af Scantrons digitale adgangsløsninger på Boligforeningernes Dag lørdag d. 30. april i Forum, København.

Lørdag d. 30. april samles over 125 rådgivere, entreprenører og leverandører til Boligforeningernes Dag i Forum, København. Her kan både andels- og ejerboligforeninger samt almene boligforeninger blive inspireret og modtage professionelle råd til kommende bolig- og renoveringsprojekter. På stand F3 står Scantron klar til at fremvise sine fremtidssikre, økonomiske og trygge adgangsløsninger, der gavner både beboere og administrationen i boligforeningen.

ALT-I-ÉN-LØSNING
Kom og oplev Scantrons helt nye alt-i-én-løsning, hvor både dørtelefoni, adgangskontrol og digitale postkasser integreres i et samlet anlæg. Løsningen kaldes for Serie 610 og produceres efter mål og behov til installation i bygningens indgangsparti. Anlægget leveres samlet så det er let og hurtigt at montere i bygningens indgangsparti. Ved at integrere digitale postkasser i anlægget spares der plads i opgangen og der opnås et flot helhedsindtryk af indgangspartiet.

Serie 610 fungerer som vinduesfyldning og produceres efter mål, så det kan tilpasses alle indgangspartier.

SMARTE DIGITALE LØSNINGER
På Scantrons stand vil der være fokus på digitale løsninger i form af digitale dørstationer, adgangskontrol og interaktive skærme. Alle produkterne kan integreres i en digital adgangsløsning der administreres via Scantrons webbaserede Nova software. Herfra er det muligt at opdatere dørstationernes digitale navne-displays ved ind- og fraflytning samt administrere beboernes personlige adgangsbrikker. Det letter ejendomsadministratorens mange daglige opgaver og digitaliserer boligforeningen mange fysiske arbejdsopgaver.

Læs mere om vores løsninger på Scantrons hjemmeside www.scantron.dk eller kontakt os direkte på info@scantron.dk eller tlf. +45 66139966

I kan tilmelde jer gratis her.

Vi ses d. 30. april i Forum på stand F3!

Scantron A/S
Gammelsø 2
5000 Odense C
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26157374
P nummer: 1008578687

Send til en kollega

0.035