23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Velosit Danmark støtter sporten

Vi skal hjælpe vores unge talenter hvor vi kan! Derfor er vi hammer stolte over, at vi fornylig indgik sponsor- samarbejde med Emil Eis, som er et af Danmarks helt store speedway- talenter.

Vi skal støtte hvor vi kan
Vi hos Velosit Danmark mener, at vi skal støtte hvor vi kan. Det er især sport og unge mennesker, som vi stolt bidrager med midler til. Vi ved at unge sportsudøvere har en travl hverdag og har brug for mange midler, for at udvikle deres kompetencer. Ved at sponsorere unge sportstalenter muliggør vi, at de opnår deres drømme og samtidig styrker vi deres selvtillid, troen på egne kompetencer, som yderligere professionaliserer deres hverdag.

Netop derfor har Velosit Danmark for nylig indgået en aftale, med det unge speedway-talent Emil Eis og derfor mener vi, at han fortjener en præsentation og anerkendelse for hans hidtidige præstationer i speedway.

Stålfast vilje og professionel indstilling på cykel uden bremser og gear
Emil Eis er en 16 årig speedwaykører med en utrolig travl og seriøs hverdag. Allerede som 4 årig blev Emil introduceret for speedway, en sport som han elsker og drømmer stort om. Vilje og stålfast tro på egne evner, er en af hans forcer når han står på startstregen, med sin 500 CC speedwaycykel, og skuer mod første sving som ofte er altafgørende i kørernes dyst på den ovale bane hvor et heat er over fire hæsblæsende omgange.

Ligesom i mange andre sportsgrene, arbejder man sig op i de større klasser, og i år er første gang hvor Emil er i den øverste klasse, som senior. Emil kører for Vojens Speedway Klub og deltager både i Individuelle mesterskaber samt Danmarksturneringen for hold. Han har på trods af sin unge alder, allerede vundet fire mesterskaber og deltaget i junior verdensmesterskabet. Sidste år beviste han sit store talent, ved i overbevisende stil at vinde sit første heat på 500 CC cyklen i polske Leszno.

Emil Eis udtaler "For unge sportsudøvere som jeg, betyder et sponsorat at der er tro på min indsats, at der er tillid til mine kompetencer, hvilket giver ekstra motivation for at bevise mit værd. Samtidigt betyder et sponsorat at der er ressourcer nok, til rejser mod konkurrence destinationer, eller deltagelse på træningslejre, som yderligere udvikler mine kompetencer"

Speedway- talent med en travl hverdag
Udover at være et ungt speedway- talent med store drømme, er Emil også nød til at passe sin uddannelse hvor han som Team Danmark atlet går på Handelsskolen. Emil bruger derfor størstedelen af sin tid væk fra den ovale bane, fordi det kræver meget mere end at kunne mestre en speedwaycykel, for at forbedre sine evner. Han starter sin dag tidligt med fysisk træning fra klokken 07:00-09:00. Efterfølgende deltager han i undervisning på Handelsskolen indtil klokken slår 15:00.

Emil kan ikke retfærdiggøre over for sig selv, at droppe ud af skolen for at opnå hans største drøm om at blive individuel verdensmester i speedway, hvilket også validerer at sponsorater fra eksterne aktører såsom Velosit Danmark er nødvendige for hans karriere. Når skoledagen er slut drager Emil mod den ovale bane, og træner sine speedway kompetencer. Dagen er almindeligvis slut klokken kl 20:00, hvor der herefter bliver plads til familie og venner.

Det er et fultidsarbejde i sig selv, at nå til toppen i speedway. Vi kan konkludere at Emil ikke blot har ét fuldtidsarbejde med sin skolegang på Handelsskolen, selvom Team Danmark gør det muligt med fleksible tidspunkter, men nærmere to heltidsstillinger med karrieren i Speedway. Hermed viser Emil, at han er dedikeret for at opnå sit mål og han kan bedst sammenlignes med en speedwaycykel uden bremser. For ham er der få begrænsninger, som skulle forhindre ham i at blive individuel verdensmester, og nøjagtigt derfor mener vi også at vores sponsoraftale er en nødvendig ressource for Emil, som hjælper ham mod sit mål om at blive individuel verdensmester i Speedway.

Vi hos Velosit Danmark glæder os til at følge med i Emils karriere og ser frem til at mærke hvordan vores sponsoraftale gør en forskel for det unge sportstalent.

Velosit Danmark ApS
Krøyer Kielbergs Vej 3
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41635576
P nummer: 1026208587

Send til en kollega

0.111