23948sdkhjf

Besøg os på Robotbraget og få kontrol over automatiseringen

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Med de elektriske cylindre & aktuatorer fra SMAC får du en enestående programmerings-kontrol af hastighed, position og kraft

Moving Coil aktuatorer kan gøre arbejdet
- og kontrollere nøjagtigheden på samme tid

SMAC er en førende producent af elektriske aktuato­rer baseret på moving coil teknologi. Aktuatorerne er unikke, da kraft, position og hastig­hed er helt programmerbare. De er designet til at håndtere usædvanligt høje eller meget lave hastig­heder med 0,1μm nøjagtighed og repeterbar­hed med 1 ms responstid. 

Moving Coil teknologien giver en let konfiguration og justerbar løsning, der gavner produktionen
SMAC’s elektriske aktuatorer er ideelle til en bred vifte af højcyklus positionerings-, målings-, inspektions- og pick & place applikationer, hvor 100% verifikation er påkrævet. Den patenterede Soft-Land™ funktion kan finde emnets overflade uden at beskadige den og give en ekstrem nøjagtig registrering af produktets placering og dimensioner.

Moving coil aktuatorer er væsenligt mere sofistikerede end trykluftcylindre. Alle de variabler, der er involveret i arbejdet, er programmerbare. Så kraft, vandring og hastighed kan varieres efter behov. Aktuatorerne har også indbygget feedback, der kan rapportere om det ønskede arbejde er udført eller ej.

Besøg os på Robotbraget og hør mere.

Robotbrag 5. – 6. maj 2022
Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

Åbningstid
5. maj kl. 09:30 – 16.30
6. maj kl. 9.30 - 13:30 (for studerende)

Det er gratis at deltage, se program og tilmeld dig her

Hent guiden Kvalitetskontrol og inspektion
Vores 14 siders guide om kvalitetskontrol giver indblik i, hvordan man effektivt kan kontrollere kvaliteten af de produkter, man producerer. Vi viser, hvordan man nemt kan slippe for de manuelle visuelle stikprøvekontroller – og i stedet udføre automatiseret kvalitetskontrol hvad enten det er stikprøve- eller in-line kontroller.

Download guiden her: avsdanmark.dk/guide-signup-kvalitetskontrol

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.096