23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jönsson lander kontrakt på 136 bæredygtige rækkehuse

Jönsson A/S er valgt som totalentreprenør til at opføre 136 DGNB-guld certificerede rækkehuse i Fredensborg Kommune. Projektet er pt. i projekteringsfasen og forventes indflytningsklart i ultimo 2023.

Jönsson Entreprise i Nærum har skrevet kontrakt på opførelse af 136 bæredygtige rækkehuse i Brønsholm Enge i Fredensborg. Investeringsselskabet Artha og Falk-Rønne & Kierkegaard er bygherre på projektet, det er ligeledes udviklet af Falk-Rønne & Kirkegaard. Jönsson skal byggemodne arealet og opføre de attraktive boliger i tre etaper. Boligerne udgør i alt 16.630 m2.

 Visionen for bebyggelsen Kongeengen, hvor de bæredygtige boliger skal ligge, er at tilbyde attraktive og moderne boliger i høj kvalitet til en bred målgruppe. Derfor er Thomas Normann, CEO i Jönsson A/S heller ikke overrasket over, at projektet DGNB certificeres.

Vi befinder os i et paradigmeskifte, hvor bæredygtighed ved opførelse af boliger bliver mere og mere almindeligt både i og uden for hovedstadsområdet. Dette projekt er på alle måder et godt eksempel på at bæredygtigt rækkehusbyggeri, ikke længere kun er noget, der bygges i og omkring hovedstaden. Vi har underskrevet projektet med stærke referencer og den rigtige pris - og glæder os til at komme i gang” 

 Læs hele historien her https://jonsson.dk/2022/05/02/ny-kontrakt-136-dgnb-guld-certificerede-raekkehuse-i-fredensborg/

Jönsson Entreprise A/S
Nærum Hovedgade 2
2850 Nærum
Rudersdal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK62534117
P nummer: 1012862551

Kontaktperson

MF
Mette Friis
mfr@jonsson.dk

Send til en kollega

0.063