23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Akustikpaneler: Acoustics by Horneman

Den seneste produktnyhed fra DLH er akustikpaneler, der kan monteres som en dekorativ og lydforbedrende løsning på alt fra lofter og vægge til sengegavle og barfronte.

Acoustics By Horneman-panelernes bløde kanter giver dem et varmt, organisk og nordisk udtryk, og panelerne er dækket af en UV-bestandig folie, der sikrer, at hverken sollys eller rengøring får farverne til at ændre sig eller falme. Dette gør dem særligt relevante for barer, restauranter, kontorer, hoteller og andre lignende steder med krav om hyppig rengøring. Det sorte, lydabsorberende materiale er baseret på blandt andet upcyclede plastflasker i 100% polyester.

Panelerne fra Acoustics by Horneman er ikke bare designet i Danmark men også produceret her i landet, hvilket betyder, at klimaaftrykket er ganske lille i forhold til, hvis de samme paneler blev produceret i Østen og sidenhen fragtet til Danmark.

Panelerne lanceres i seks varme naturfarver (røget eg, valnød, olieret eg, sort eg, grå eg og lys eg), så I kan sætte jeres eget personlige præg på indretningen, og er superenkle og hurtige at installere, da de kan skrues direkte op på væggen eller opsættes med montagelim.

Ønsker I vareprøver eller yderligere informationer, ser vi frem til at modtage en mail fra jer på dlhdk@dlh.com.

DLH FRITZØE
Orionvej 5
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40921672
P nummer: 1025608999

Kontaktperson

Jens Pedersen
Afdelingschef
+45 43500761 jep@dlh.com

Send til en kollega

0.047