23948sdkhjf

Tillykke til DM-vinderne fra Snedkernes Uddannelser

| Medlemsnyhed | Indrykket af Snedkernes Uddannelser

Ved det årlige Danmarksmesterskab for unge fra erhvervsuddannelserne DM i Skills, der i år fandt sted i Høng fra den 28. – 30. april 2022, blev der kåret en vinder i hvert af Snedkernes Uddannelsers fire fag.

I snedkernes fire fag konkurrerede fem maskinsnedkere, fem bygningssnedkere, fem møbelsnedkere og fire møbelpolstrere. Niveauet var højt og i flere tilfælde var det nogle få point, og dermed de små detaljer, der adskilte deltagerne. Der blev udvist imponerende kampgejst og holdånd blandt deltagerne, der støttede hinanden igennem konkurrencerne.

Vinderne fra de to fag bygningssnedker og møbelsnedker går videre til EuroSkills, der næste gang afholdes i Polen i 2023. I de to fag var der, foruden konkurrencedeltagerne, inviteret 2 udenlandske deltagere med deres trænere, nemlig bygningssnedker Daniel Nagy fra Ungarn og møbelsnedker Daniel Stratford fra Irland. At invitere deltagere fra andre europæiske lande giver de danske deltagere en god erfaring med andre snedkertraditioner og fagligheder og dermed også et billede af, hvad de kan komme op imod ved internationale konkurrencer.

Foruden selve konkurrencen var der 22 demonstrationsfag, hvor Snedkernes Uddannelser var repræsenteret med faget ortopædist, samt tre ”Prøv, mærk og føl stande”. Der var alle dagene masser af publikummer og besøgende forbi, som bl.a. fik chancen for at prøve en CNC og producere deres eget skateboard i mindre format.

Snedkernes Uddannelser var efter den festlige afslutning af årets DM i Skills vært for et arrangement ved snedkerstandene, hvor alle deltagere og de kårede vindere fra vores fire uddannelser blev hyldet med præmier og taler foran familie, venner og virksomheder. De fire DM-vindere fik hver 10.000 kr. fra Træfonden. Alle deltagerne fik et gavekort fra Carl Ras, en gave fra Felder Group, et diplom fra SkillsDenmark og en glasstatuette fra Snedkernes Uddannelser. Foruden Danmarksmester-titlerne blev der også delt en Arbejdsmiljøpris ud til en deltager fra hvert af de fire fag. Vinderne af Arbejdsmiljøprisen fik et gavekort hver fra Carl Ras.

Vinderne af DM i Skills 2022 fra Snedkernes Uddannelser:

Maskinsnedker
Malthe Heering Surrow, Vejen
Syddansk Erhvervsskole
Special-Snedkeriet APS, Vejen

Bygningssnedker
Tobias Preilev Hansen
Roskilde Tekniske Skole
Mester Madsen A/S, Præstø

Møbelsnedker
Frode Lange Sckerl, Rødovre
Roskilde Tekniske Skole
Raaschou Inventar Snedkeri, Skovlunde

Møbelpolstrer
Julie Susanne Andersen, Valby
Skive College
AP Møbelpolstring Kbh, Frederiksberg


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Snedkernes Uddannelser

Bygmestervej 5, 2
2400 København NV
Danmark
Snedkernes Uddannelser

Billeder & videoer

Vinderne af DM i Skills 2022Vinderne af Arbejdsmiljøprisen 2022

Send til en kollega

0.126