23948sdkhjf

Brødrene Dahl er igen blandt finalisterne til Ehandelsprisen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Brødrene Dahl A/S

Finalisterne til E-handelsprisen 2022 er fundet. Og 2022 bliver ingen undtagelse for landets største grossist på VVS, vand og kloak. Brødrene Dahl er igen i år nomineret til E-handelsprisen.

Digitaliseringen har haft kronede dage gennem coronakrisen, og nogle virksomheder har været gode til at tage udviklingen til sig og bygge endnu flere og forbedrede online kundeoplevelser det seneste år. De bedste i branchen har nu fået chancen for at blive hædret ved E-handelsprisen 2022, som netop har offentliggjort alle de nominerede. Det er Dansk Erhverv, der traditionen tro står bag den efterhånden anerkendte og prestigefyldte pris, og Brødrene Dahl ligger igen i år blandt finalisterne.

- Vi er stolte af igen i år at være blandt finalisterne til E-handelsprisen. Det er et meget seriøst setup, der også er med til at pushe Danmark og visse brancher i den rigtige retning. Brødrene Dahl har været nomineret og vundet priser gennem mange år, og det er blevet en del af vores digitale udvikling også at blive målt og vejet, så vi hele tiden bevæger os fremad på området. Det giver blod på tanden, og uanset om vi vinder eller ej, så glæder vi os til igen at være en del af prisuddelingen og hædre de dygtigste digitale spillere i branchen den aften, siger Sanne Vincent, E-handelschef i Brødrene Dahl.

Prisuddelingen finder sted den 19. maj 2022, hvor der skal findes vindere i flere kategorier. De nominerede til E-handelsprisen for bedste B2B-virksomhed med online omsætning over 200 mio. kr. er:

Brødrene Dahl
Damstahl
Brødrene A&O Johansen
EET Group
Hørkram
 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Brødrene Dahl A/S

Park Allé 370
2605 Brøndby
Danmark
Brødrene Dahl A/S

Send til en kollega

0.125