23948sdkhjf

PostNord Logistics er langt foran resten af markedet!

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

PostNord Logistics er langt foran resten af markedet, når det kommer til den grønne omstilling hvis man spørger Ivan Lund Laustsen, Operation Manager hos Toprent A/S og kunde hos PostNord Logistics.

Virksomheden Toprent A/S er en af landets førende handelsvirksomheder indenfor salg af nonfoodprodukter såsom rengøring, hygiejne og vedligehold til den professionelle forbruger.

I 2 år har Toprent benyttet PostNord Logistics som deres transportpartner, noget som de er meget tilfredse med.

- Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Vi oplever en rigtig fornuftig leveringskvalitet, meget få klager og generel stor kundetilfredshed. Der vil altid opstå udfordringer og problemer, men teamet hos PostNord Logistics er lydhøre, løsningsorienterede, dygtige til deres arbejde og forstår virkelig at sætte sig ind i vores DNA. De går den ekstra mil for os, siger Ivan.

Da valget faldt på PostNord Logistics tilbage i 2020, var det primært grundet en bred produktportefølje af transportløsninger som favnede alle deres behov, muligheden for til- og fravalg af services på kundeniveau samt prisen. Spørger man dem i dag, er endnu en væsentlig faktor tilføjet til listen.

Den grønne omstilling.

- Den grønne omstilling er ikke kun vigtig for os men også for nogen af vores store kunder. I Toprent har vi derfor fokus på løbende at træffe bedre valg, som gavner miljø og samfund. Skulle vi på et tidspunkt revurdere vores samarbejde med PostNord Logistics, så ville deres grønne indsats være en gamechanger. De er noget foran resten af transportmarkedet, og der er handling bag deres ord når de taler om den grønne omstilling. Det er værdsat, afslutter Ivan.

Virksomhedernes stigende fokus på at retænke deres forretningsmodeller og forsyningskæder, til fordel for klima og miljø, er særligt noget, som mærkes i PostNord Logistics.

- Der er ingen tvivl om, at den grønne agenda er i højsædet hos rigtig mange virksomheder - store som små. Mange ønsker at tænke mere miljø- og klimavenlige løsninger ind i deres logistikkæde i det omfang, som giver økonomisk mening for dem. Det mærker vi i høj grad, og derfor er vi særligt glade for at kunne hjælpe rigtig mange virksomheder i den ønskede retning, siger Søren Vase, Kommerciel Direktør for PostNord Logistics. 

I PostNord Logistics har vi reduceret vores Co2 udslip med 73% på vores interne flåde siden 2019. Det skyldes bl.a. brugen af HVO100 biodiesel og biogas på vores lastbiler, som reducerer Co2-forbruget med op til 90% sammenlignet med brugen af fossilt brændstof. 

Foruden Toprent, har flere af vores kunder tidligere udtalt sig om vigtigheden af grønnere transportløsninger. Læs bl.a. historien om samarbejdet mellem b conzept og PostNord Logistics eller om virksomheden Aart de Vos

Skal vi også hjælpe dig i mål?

Du er meget velkommen til at læse mere om vores produkter og services eller indhentet et uforpligtende tilbud på dine palle- og godsforsendelser. Har du brug for en revurdering af din logistik, kan du kontakte vores logistikspecialist Anders Ringive direkte på anders.ringive@postnord.com / +45 52 28 98 70 for en uforpligtende dialog. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.142