23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Personalearrangement hyldede medarbejderne

Sprøde pølser, kolde drikkevarer og verdens bedste flæskestegssandwich gik hånd i hånd med kærlige drillerier, sort humor og den gode stemning, da DK EL samlede medarbejderne i Vejle afdelingen til et uformelt personalearrangement.

- I DK EL har vi i alle årene samlet folk flere gange om året og hyldet jubilarer, runde fødselsdage og fejret udklækkede svende. Det har været svært under corona, og vi er derfor glade for, at det nu endelig er lykkes igen, fortæller Frank Pærhøi Jensen, der udover at være teknisk beregner og faglig ansvarlig også er en del af personaleforeningen, der sammen med firmaet er initiativtager til personalearrangementet.

Dygtige ansatte er forskellen
Medarbejderne spiller det vigtigste kort i DK EL’s vilde vækstrejse og succes. Uden dygtige fagfolk i marken og på kontoret er det umuligt at løfte kundernes opgaver, og i en tid hvor alle skriger på arbejdskraft er de to ejere, Lasse Larsen og David Korsholm Nielsen, meget bevidste om, at de skal huske at værdsætte den store indsats, medarbejderne lægger for dagen.

- Vi skal selvsagt være konkurrencedygtige på lønninger og have en fleksibel arbejdsplads med spændende og afvekslende opgaver, hvor vores ansatte mærker, at de gør en forskel. Men vi tror også på, at et godt sammenhold og fællesskab er med til at skabe en attraktiv arbejdsplads.

- Derfor holder vi personalearrangementet i dag, hvor vi også har mulighed for at sige en stor og varm tak til alle for deres helt fantastiske indsats. Vi har haft vanvittigt travlt, og vi er meget taknemmelig for, at medarbejderne har givet den en ekstra skalle. Det er deres fortjeneste, at vi lykkes og kommer i mål med alle opgaver og løsninger, understreger Lasse Larsen og David Korsholm Nielsen.

Hvad synes medarbejderne om dagen?
”Vi har manglet personalearrangementer under corona, og det er fedt, at vi nu kan mødes igen. Vi har savnet at være sociale og møde hinanden. I dag går snakken på kryds og tværs, og det er spændende at høre om, hvad der foregår andre steder i virksomheden. Det når vi ikke altid i en travl hverdag med mange deadlines.”

Henning Laursen
Service/Projektleder Vest

”Vi arbejder mange forskellige steder i landet, og det er fint at møde alle de kolleger, jeg sjældent ser. Vi er over årene blevet et stort firma, og det er også godt at få sat ansigt på flere af mine kolleger. Personalearrangementet er med til at give et bedre sammenhold på tværs, og det gør det lettere at arbejde godt sammen.”

Jacob Jørgensen
Elektriker i serviceafdelingen

”Jeg har været ansat i DK EL i to måneder, og det er rart at møde folk, jeg ikke har set før. Der er en god stemning med plads til kærlige bemærkninger og sort humor. Jeg tror, at dagen er med til at give et bedre fællesskab på vores arbejdsplads.”

Lars Asferg
Lagermand

”Det er virkeligt de bedste flæskestegssandwich ever. De smager himmelsk. Jeg går til dagligt på vores tavleværksted i Tørring, og det er godt at mødes og snakke med alle mine kolleger. Personalearrangementet er en god idé og en dejlig og hyggelig måde at slutte ugen af på.”

Maja Bjærge
Automatiktekniker

”Personalearrangementet er med til at ryste folk bedre sammen. Det er godt for samarbejdet, og jeg glæder mig over, at jeg får snakket med nogle af vores montører, som jeg ikke lige ser hver dag, fordi de naturligvis arbejder ude i marken. Vi lærer hinanden lidt bedre at kende og styrker sammenholdet. Det er jeg sikker på, for os til at gå det ekstra skridt for hinanden, når deadlines brænder på.”

Michael Rolver
Projektleder

DK EL ApS
Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36479183

Kontaktperson

Frank Pærhøi Jensen
Teknisk Beregner/Projekt backup/Faglig ansvarlig
+45 93 63 27 01 fpj@dkel.nu

Send til en kollega

0.078