23948sdkhjf

Reesink Construction på Roskilde Dyrskue

| Medlemsnyhed | Indrykket af Reesink Construction

Mød Reesink Construction på Roskilde Dyrskue til en snak om entreprenørmaskiner. Vi står klar på stand.nr. 64, med teleskoplæssere, gravemaskiner og elektriske maskiner.

Mød Reesink Construction på Roskilde Dyrskue til en snak om entreprenørmaskiner. Vi står klar på stand.nr. 64, med teleskoplæssere, gravemaskiner og elektriske maskiner.
Oplev bl.a. vores populære hjulgraver Hydradig 110W. Med denne unikke maskine kan du tilvælge et hav af udstyr, som kan løse den opgave du står overfor.

Hydradig
JCB Hydradig 110W er unik pga. den unikke opbygning. Tyngdepunktet er rykket 1 meter længere mod jorden på grund af placeringen af motor og tanke i undervognen. Dette giver klassens bedste stabilitet, bedre mulighed for service adgang, bedste udsyn i klassen, og sikker komfortabel kørsel op til maskinens makshastighed på 40 km/t.

Rotationsteleskoplæsser
Fra verdens førende producent af teleskoplæssere kan du opleve JCBs hidtil største innovation indenfor teleskoplæssere – nemlig en rotationsteleskoplæsser. JCB 555-210 og 555-260 tilbyder alsidighed, produktivitet, besparelser / effektivitet, sikkerhed og enkelthed døgnet rundt. Dette kommer ud af 40 års produktion af 270.000 teleskoplæssere. Vi glæder os til at vise den rotationsteleskoplæsseren med 25,5 løftehøjde frem.

Elektriske maskiner
Udover de overstående maskiner vil der også være mulighed for at se maskiner fra JCBs e-tech serie som består af en række elektriske maskiner. I serien er der blandt andet en teleskoplæsser, minigraver, site-dumper og saxlifte. På Roskilde Dyrskue får du mulighed for at se nogle af de elektriske maskiner helt tæt på og høre mere om de mange fordele.

Vi står klar fra:
Fredag kl. 8.00 - 21.00
Lørdag kl. 8.00 - 21.00
Søndag kl. 8.00 - 17.00

Husk: Vi står klar til både formel og uformel snak på stand nr. 64

Vi ser frem til at se dig på Roskilde Dyrskue.

Med venlig hilsen
Reesink Construction
www.jcb.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Reesink Construction

Holmegade 58
6990 Ulfborg
Danmark
Reesink Construction

Send til en kollega

0.109