23948sdkhjf

Køb slangebeskyttelse hos Hymatik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hymatik ApS

Bliver din hydraulikslange udsat for ekstra slidstage? Hvis ja, så har vi løsningen til dig.

Vi sælger et bredt udvalg af forskellige beskyttelsescover til din hydraulikslange. Slangebeskyttelse er med til at eliminere skader forårsaget eksempelvis af ekstrem varme eller gentagende gnidninger mod et andet komponent. 

Partek Defense – Nylonovertræk
Dette slangeovertræk i nylon er designet til at beskytte operatør og udstyr, hvis slangen skulle sprænge. Slangeovertrækket kan beskytte op til et tryk på 12.000 PSI.

Partek Wrap – Slangebeskyttelse
Fleksibelt beskyttelsescover lavet i nylon, der beskytter mod slid, og kan bruges til at pakke flere slanger ind på samme tid. For mange slangesamlingsinstallationer vil det være en fordel at have et beskyttelsescover, men dette bliver først åbenlys, når alle slanger og komponenter er kommet på plads i applikationen. Med Partek Wrap er det muligt at sætte et beskyttelsescover på slangen efter den er installeret i applikationen.

Kraftige polymer spiralslangebeskyttelse
PolyGuard og Parkoil er kraftige slangespiraler, der beskytter og afskærmer mod slid og afstiver slangen. Slangespiralerne er nemme at installere uden at skulle fjerne slangerne fra applikationen - og du behøver ingen klemmer.

Parker CL Clamp
Parker CL Clamp kan bruges til at støtte en hydraulikslange, der har en lang længde, og giver en pænere installation.

Sikkerhedswirer  
Sikkerhedswire er designet til hydraulikslanger, der sidder i højtryksapplikationer. Skulle det ske, at slange og fitting bliver adskilt fra hinanden grundet det høje tryk, vil wiresystemet sikre at slangen ikke pisker voldsomst rund på gulvet.

Se vores udvalg i vores webshop her. 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hymatik ApS

Hvidkærvej 27A
5250 Odense SV
Danmark
Hymatik ApS

Billeder & videoer

Slangebeskyttelse i nylonCl Clamp

Send til en kollega

0.094