23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ravendo A/S på Hannover Messe

Efter to år uden fysiske messer er Ravendo A/S i denne uge at finde i messehallerne i Hannover.

-Vi er gået med, fordi vi ser et potentiale og gode muligheder i at kunne byde os til på et nicheområde i Tyskland med vores specialist-kompetencer indenfor underleverandørarbejde og specialproduktion, udtaler Ravendos direktør Tobias G. Nielsen. Fra virksomheden i Viborg har man sendt to mand afsted, og meldingen efter de første to dage er positiv.

-Der er stor interesse for de løsninger, vi kan levere, fordi vi lynhurtigt kan omstille vores produktion, så vi i løbet af kort tid kan udvikle og sætte nye produkter i søen, udtaler Anders Riisager, der sammen med Emil Kamuk Andersen tager imod gæster for anden dag i træk på den danske fælles stand i Hannover. Duoen har medtaget Ravendos mest solgte produkter og kan selvfølgelig også fremvise den elektriske mørtelbør, som der er stor interesse for.

Ravendo deltager på den danske fællesstand Pavilion of Denmark sammen med en håndfuld andre danske virksomheder, der er klar til at snakke løsninger, innovation og teknologi. Messen løber over fire dage og slutter torsdag den 2. juni.

Ravendo A/S
Klokkestøbervej 3-5
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29604045
P nummer: 1003172038

Kontaktperson

JP
Janne Pedersen
jkp@ravendo.com

Send til en kollega

0.046