23948sdkhjf

Reesink Construction på Hjørring Dyrskue

| Medlemsnyhed | Indrykket af Reesink Construction

Vi vil fredag og lørdag være til stede på Hjørring Dyrskue hvor vi igen har en stand der vil blive fyldt op med gule maskiner.

På standen vil du kunne se minilæsser JCB 403. Maskinen vejer 2600 kg. og har blandt andet 100% spær på begge aksler og håndgas.

Du vil også kunne se den større 15 tons JCB 437 gummihjulslæsser, med den optimale Command Plus kabine, som giver føreren en unik komfort.

Er du på udgik efter en populær minigraver på 1900 kg. Så tager vi vores JCB 19C1 med. Maskinen er utrolig stærk og har blandt andet en rummelig kabine med et godt udsyn. Kom og sæt dig i maskinen og oplev det på egen hånd.

Derudover medbringer vi den omtalte JCB Hydradig som er en 11 tons hjulgraver, som vi glæder os til at vise frem igen. Maskinen er unik, da motoren er flyttet ned i underdelen af maskinen, hvilket giver bedre udsyn og en god stabilitet.

Den sidste og mindste maskine kan du finde på standen er vores den elektriske motorbør JCB HTD5-E, som er smal nok til at komme igennem en dørkarm og oplagt til indendørs arbejde.

Udover at kunne opleve de gule maskiner, så vil Lasse, som er servicekonsulent stå klar til en snak om hvordan vi kan være behjælpelig med at servicere dig og dine maskiner.

Vi står klar fra:
Fredag kl. 8.30 – 18.30
Lørdag kl. 8.30 – 16.00

Husk: Vi står klar til både formel og uformel snak på stand nr. 38.

Vi ser frem til at se dig på Hjørring Dyrskue
www.jcb.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Reesink Construction

Holmegade 58
6990 Ulfborg
Danmark
Reesink Construction

Send til en kollega

0.125