23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opstropning til gammel pris fra Dansk Byggekomponent ApS

Vi har været istand til at holde priserne i ro det sidste år, pga. store råvarerindkøb, men rammes nu også af prisstigninger på vores råvarer. I har derfor muligheden for at købe ind til "gammel pris" til d. 01.07.2022. Spar 20 %

I disse tider med stærkt stigende priser på alt fra energi til fødevarer og bestemt også byggematerialer, er det ekstra vigtigt at tænke sig om, når der vælges byggemetoder og materialer. 

Ved omtanke kan mange byggerier stadigvæk realiseres, men det er vigtigt som aldrig før at være nytænkende og innovativ, både som rådgiver, bygherre og især produktudvikler.

Vores firma er skabt til netop dette: At udvikle prisbillige og solide byggekomponenter - vores mantra er at vi skal være billigere og mere brugervenlige end vores konkurrenter. Derved opnås besparelse på indkøb, men vigtigst, en besparelse på montagetimer. 

Samtidig er det vigtigt at give medarbejderne nogle gode byggematerialer, der giver et godt arbejdsmiljø, og er tænkt ind som dette - vi arbejder ud fra, at vores patenterede produkter skal være skånsomme mod de mennesker der skal arbejde med dem i deres hverdag, og skånsomt mod miljøet - derfor er der gjort meget ud af design og montagevenlighed. Til vores opstropning skal der f.eks. ikke bruges værktøj, det samles nemt med hænderne. Der produceres i Danmark for at spare på transport og for at holde arbejdspladserne i Danmark - det anser vi som meget vigtigt.

VI udvikler løbende på nye byggekomponenter, og forventer at markedsføre et helt nyt patenteret produkt allerede igen i år.

 

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.047