23948sdkhjf

Nyt testcenter gør det let at få styr på elsikkerheden

| Medlemsnyhed | Indrykket af FORCE Technology

Med ny stor testfacilitet udvider FORCE Technology sine tilbud inden for elsikkerhed. I centret kan virksomheder få rådgivning og test, inden de sender deres produkter på markedet.

FORCE Technology gør det nu lettere for producenter af elektroniske produkter at leve op til de krav og tekniske standarder, der gælder. Virksomheden har nemlig etableret en ny, stor og moderne testfacilitet. Her kan kunderne få foretaget en lang række forskellige elsikkerhedstest – både de generiske og de mere specifikke.

Test giver forbrugersikkerhed 
Uanset om en virksomhed sælger forbrugerprodukter eller medicinsk udstyr, er det afgørende at leve op til de relevante sikkerhedskrav, når man sender sine produkter på markedet. 

Det skal ganske enkelt være sikkert for forbrugerne at benytte produkterne. For elektronikprodukter er det naturligvis elsikkerheden, der er i højsædet. 

Akkrediterede test sikrer global markedsadgang
Testfaciliteten tester elektroniske produkter, så de overholder danske og internationale standarder. Det giver kunden den nødvendige dokumentation til at gå i markedet med et produkt. Da testrapporterne er internationalt anerkendt, giver de let adgang til det globale marked. 

FORCE Technology er akkrediteret af DANAK til at foretage test og kalibrering. Derudover er virksomheden såkaldt Certified Body (CB). Som CB testlab og CB certificeringsorgan, kan kunden få CB-certificerede rapporter.

Alt samlet ét sted
Den nye og større testfacilitet råder over det nyeste testudstyr og giver mulighed for en lang række test, så kunden kan få testet alt ét sted – det gælder både elsikkerhedstest og EMC-test.

”Vi udvider hele tiden vores instrumentpark og kompetencer yderligere, så vi kan teste efter endnu flere standarder og flere typer af udstyr”, fortæller Jakob Steensen, Vice President i Product Compliance, FORCE Technology.

Hurtig ekspedition tæt på kunden
En fordel ved at have de mange testmuligheder samlet på ét sted er, at kunden får sine test håndteret af én projektleder. Andre fordele er effektivitet og hastighed. 

Se mere her: www.forcetechnology.com/elsikkerhedstest

Medlemsnyhed

Indrykket af
FORCE Technology

Park Allé 345
2605 Brøndby
Danmark
FORCE  Technology

Send til en kollega

0.125