23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Summer Camp, launch party og BIM for landskabsarkitekter

Vil du opgraderes på dine BIM-kundskaber? Så bør du sætte kryds i din august-kalender, hvor GRAPHISOFT Center Danmark afholder en række arrangementer.

På den anden side af sommerferien afholder GRAPHISOFT Center Danmark en række spændende, BIM-relaterede arrangementer. Er du studerende kan du gratis lære Archicad på vores Summer Camp, der er to arrangementer, der henvender sig til landskabsarkitekter, og så kan du også blive en af de første der får indsigt i nyhederne i Archicad 26. 

Archicad Summer Camp
Er du studerende, og vil du lære at anvende et af de mest intuitive BIM-programmer på markedet? Så er Archicad Summer Camp ’22 lige noget for dig. Efter sommerferien er der to-dags Archicad-kursus for studerende, der læser til arkitekt, landskabsarkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.

Archicad Summer Camp finder sted 9. og 10. august og det er gratis at deltage for studerende/praktikanter. Yderligere info og tilmelding finder her →

Archicad 26 launch party
 Hvis du vil være en af de første til at opleve nyhederne i Archicad 26, så kom til launch party, der sædvanen tro kombinerer fagligt input, uformelt samvær og mulighed for at netværke.

Archicad 26 launch party løber af stablen d. 18. august fra klokken 13, og vi afslutter eftermiddagen med lidt mad og drikke i det bedste selskab. Yderligere info og tilmelding finder du her →

BIM for landskabsarkitekter
I samarbejde med Danske Landskabsarkitekter, LAND Software, LYTT og JUUL FROST Arkitekter inviterer til gå-hjem-møder om BIM for Landskabsarkitekter i henholdsvis Aarhus og København.

Det er gratis at deltage i BIM for landskabsarkitekter og begge steder er der et begrænset antal pladser.

Du tilmelder dig BIM for landskabsarkitekter i Aarhus her →

Er du tættere på København, bør du følge dette link → 

Ses vi?

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.078