23948sdkhjf

Integrerbar vejeløsning med styktællefunktion til el-stabler

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

Med et RAVAS RPW-ST vejesystem kan du bruge din stabler som mobilvægt og supplerer du med en reference vægt kan den også anvendes til styktælling. Begge dele bidrager til en forøget effektivitet på dit lager.

Med et RAVAS RPW-ST vejesystem får I en vejeløsning med de samme muligheder som en stationær vægt – her så med den fordel, at I altid har vægten med rundt, hvor I arbejder med jeres stabler. Der skal derfor ikke køres til og fra den stationære vægt, hvorved der spares megen tid og effektiviteten øges.

RAVAS RPW-ST har en kapacitet som svarer til jeres stabler og en tolerance på kun 0,1% af det vejede.
Visningen er 0,5 kg ved vejning i intervallet 0-500 kg og 1,0 kg ved vejninger over 500 kg. Dette kan bestilles med finere graduering, hvis I har brug for det ift. jeres forretning.

RAVAS RPW-ST bygges på jeres eksisterende el-stabler, hvor der monteres vejeceller under gaflerne og den valgte indikator på stableren et sted, hvor den sidder godt og let kan aflæses.

Vælger I RAVAS RPW-ST med en 3200 eller 5200 indikator, kan de som standard via den gratis RAVAS App sende de opsamlede vejedata til et Excel ark på en pc til videre behandling eller som dokumentation af det vejede.

Ønsker I at benytte el-stableren til styktælling, f.eks. til løbende status, monteres der en referencevægt på el-stableren. Referencevægten arbejder sammen med hovedvægten, typisk en indikator 5200, der nu kan vise stykantallet i en palleramme - også selvom pallen ikke løftes ned fra reolen. Der kan altså styktælles i reolen, når man kender vægten på den komponent, der ligger i pallerammen. Det er virkelig tidsbesparende.

Med et vejesystem fra RAVAS får I en meget fleksibel vejeløsning, der kan tilpasses præcis jeres behov. F.eks. kan RAVAS RPW-ST kobles online til jeres interne WiFi og integreres i jeres ERP/WMS-system, så jeres lagerstatus automatisk og løbende ajourføres. Og med et stort produktkatalog har RAVAS bl.a. mulighed for at tilbyde rustfrie løsninger, eksplosionssikrede løsninger, vejesystemer godkendt til handel med certifikat eller den helt simple vejeløsning.

Kontakt HSØ ApS, så finder vi sammen den rigtige vejeløsning til jeres ønsker. Skriv til os på: hsoe@hsoe.eu eller ring på 26 28 40 33.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

Integrer dine vejedata i dit ERP eller WMS system.\nHSØ ApSBrug din stabler til styktælling med  med RAVAS indikator og reference vægt monteret.\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.125