23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DK AU2MATION ansætter softwareingeniør med 30 års erfaring

DK AU2MATION har forstærket teamet af softwareingeniører med Bjarne K. Pedersen. Han har arbejdet i branchen i mere end 30 år. De sidste 17 år med selvstændig automationsvirksomhed.

- Jeg savnede det tekniske og ”at nørde og have hands on på projekterne”. Så efter 17 år som selvstændig var det tid til at prøve noget nyt, og det blev DK AU2MATION, fordi det er en spændende virksomhed med fagligt kompetente kollegaer og mange varierende opgaver, fortæller Bjarne K. Pedersen. 

I sine mere end 30 år i automationsbranchen har Bjarne K. Pedersen prøvet det meste og mestrer groft sagt alle teknologier inden for faget.

- Jeg har blandt andet arbejdet meget med Motion, PLC og HMI & Scada løsninger. I DK AU2MATION skal jeg i de kommende måneder arbejde med PtX teknologier for en af landets førende spillere inden for grøn energi. Jeg skal på konsulentbasis arbejde tæt sammen med kundens eget team af teknikere og får derfor en stor del af min daglige gang hos kunden, forklarer Bjarne K. Pedersen, der glæder sig til at fortsætte sin karriere i DK AU2MATION.

- Min drivkraft er at se den færdige løsning køre, og at mit arbejde kan bruges til noget. At det gør en forskel for kunden i form af f.eks. procesoptimering eller automatisering af maskinparken. Jeg glæder mig til at nørde igen sammen med mine dygtige kolleger, der har taget rigtig godt imod mig og hurtig indlemmet mig i det stærke fællesskab, der er i DK AU2MATION.

DK EL ApS
Stiftsvej 16
7120 Vejle Øst
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36479183

Send til en kollega

0.049