23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hjælpemidler til lækagesøgning

Ved hjælp af røgmaskiner er det muligt at finde utætheder i kloakken.

Hvordan foregår en lækagesøgning?

En lækagesøgning eller røgprøve anvendes når man vil være sikker på at der er ingen skader, utætheder, eller rottegange i kloakrøret. Det er en nem og uskadelig måde at opdage eventuelle fejl og utætheder i en kloak. På få øjeblikke får du overblik over utætheden og kan komme videre med arbejdet. Man skal blot antænde røgpatroner med tændstik eller lighter. Brændetiden ved vores røgpatroner er på 60 sekunder og der udvikles hvis røg. Til røgpatroner findes der også røgmaskine i vores sortiment. Du kan få bærbar røgmaskine opbygget i rustfri stål, med batteri og blæsefunktion. 

Der findes for eksempel ROM eSTEAM, som er en transportabel røgmaskine med fjernbetjening, som kan anvendes til lækagesøgning i rør og tanke. Det er n kompakt model med helt unik røggenererende væske, som løser opgaven perfekt. Sådan kan man få information om kloakkens tilstand og løs lugtproblemer uden opgravning. 

Hvis du gerne vil vide mere om lækagesøgning og meget mere kan du gerne skrive til kontakt@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fire hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, og Andet Udstyr

C-TV Technology A/S
Porsvej 9
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26636701
P nummer: 1009142351

Kontaktperson

MD
Mads Delmar
md@c-tv.dk

Send til en kollega

0.093