23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Giv nye medarbejdere en fair chance

Den Grønne Maler har igennem ni år haft succes med de malere, man har fået fra Viktech. Hemmeligheden er at give medarbejderne en smule tid og en chance for at lande i jobbet.

I Hjortshøj nord for Aarhus ligger Den Grønne Maler. En virksomhed, der allerede fra firmaets start i 2013 har benyttet sig af dygtige malere fra Viktech. Her er indehaver og malermester, Simon Delaney, meget klar i sin tale, når han beskriver, hvordan han har succes med de håndværkere, han får fra Viktech.

”Min hemmelighed er, at jeg i videst muligt omfang beholder håndværkerne over en lang periode, gerne årevis. Jeg giver dem tid til at lande i det nye job. Tid til at lære firmaet og de andre kolleger at kende. Jeg investerer også en del af mig selv i, at de skal have det godt og føle sig som en del af firmaet. På samme måde, som hvis de var mine ’egne’ fastansatte folk. Det kommer der virkelig gode resultater ud af”, siger Simon Delaney.

Det er præcis, som når en medarbejder tiltræder en fast stilling i et hvilket som helst firma og branche. Her beregner man også tid til introduktion, oplæring og det at blive bekendt med det hele.

Uanset om man er Viktech-medarbejder eller ej, skal alle have en fair og reel chance for at lære tingene og firmaet at kende – og tid til at vise, hvad man kan og er dygtig til. Det kommer der nogle rigtige gode medarbejdere ud af.

 Faktura fra tre malere

I dag har firmaet to Viktech-medarbejdere, som har været tilknyttet firmaet igennem flere år. Begge har familie i Tyskland og arbejder lange dage i Danmark fra mandag til torsdag, hvor de samler de ugentlige 37 timer. Denne ene, Mathias, har været fast i firmaet i 2 ½ år, og Christian har også været i firmaet i flere år – i to perioder.

Så længe der er arbejde til dem, vil Simon Delaney beholde dem. Udover de to Viktech-medarbejdere er der også en tredje malerkollega i firmaet, der oprindelig også kommer fra Viktech. I dag er han selvstændig og sender en månedlig faktura for sin tid. Præcis som Viktech gør for sine to folk.

Og ifølge Simon Delaney har det sine helt klare fordele at bruge en håndværkerservice som Viktech.

”Min baggrund for at benytte denne håndværkerservice er, at jeg slipper for administration med f.eks. løn og feriepenge, ligesom jeg ikke har nogen bekymringer ved sygdom eller ferietid. Jeg får en faktura og betaler for den tid, at medarbejderne er her. Og tager man alt med ind i kalkulationen, er medarbejderudgiften stort set den samme – uanset om man fastansætter eller benytter en håndværkervikar”, siger Simon Delaney.

Solidt samarbejde

Det mangeårige samarbejde med Viktech har bevist sit værd, for man har fundet en løsning, der fungerer godt for begge parter. Den faste konsulent hos Viktech, Christian Jepsen, sørger for jævnlig opfølgning og kontakt – også når Den Grønne Maler ikke nødvendigvis har brug for hjælp.

”Viktech har virkelig hjulpet mig, når det nogle gange har brændt på. Når der ikke har været timer nok i døgnet, og jeg har været så presset på at komme i mål med opgaverne. At man kan få assistance i løbet af få dage – det er fantastisk. Deres opfølgning og forståelse for min virksomhed er god kundepleje, som jeg værdsætter. Ligesom jeg selv oprindelig fik dem anbefalet, er jeg i dag også én, der anbefaler dem i mit netværk”, slutter Simon Delaney.

Viktech
Runetoften 18
8210 Aarhus V
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34046603
P nummer: 1017244546

Kontaktperson

DAS
Ditte Arvad Sørensen
Content Marketing & Event Coordinator
+45 21970689 dso@viktech.dk

Send til en kollega

0.062