23948sdkhjf
Del siden
Annonce

God sommer fra GRAPHISOFT Center Danmark

Med juli-nyhedsbrevet ønsker vi alle en god sommer.

Med juli-nyhedsbrevet ønsker vi alle vores kunder, samarbejdspartnere og venner en god sommer.

Det har været et vildt halvår hos os: I løbet af de to første kvartaler har vi lagt en del kræfter i udviklingen af DesignLCA, der er en BIM-baseret LCA-beregner, der angiver dit byggeris klimaaftryk  – både i de tidlige designfaser og gennem detail-projekteringen. Husk, at vi d. 25. august afholder et Tips & Tricks Webinar om DesignLCA →  

Derudover har vi nydt at have masser af kursister forbi Rentemestervej, har budt velkommen til en række nye kunder og har været i dialog med vores eksisterende kunder.

Vi ser frem til at holde sommerferie fra fredag d. 8. juli og er tilbage mandag d. 8. august. 

Nyd sommeren, pas på jer selv og hinanden. Vi ses veludhvilede på den anden side, hvor vi lægger ud mere en række spændende fysiske og digitale arrangementer, som du kan læse mere om i dette nyhedsbrev.

DesignLCA viser klimaaftrykket på nyt Lendager-projekt
Som en videreførelse af GRAPHISOFT Center Danmarks og Lendagers samarbejde omkring udviklingen af DesignLCA er der nu lavet en komplet LCA-beregning på et af Lendagers igangværende boligprojekter. Den nye LCA-beregning er lavet i forbindelse med detailprojekteringen af et nyt boligprojekt, hvor Lendagers ambition er at komme ned på en klimabelastning på 5 kg CO2e pr. m2.

Du kan læse mere om den nye test her →

Archicad Summer Camp
Archicad Summer Camp er 2 dages sommerskole for praktikanter og studerende, der læser til arkitekt, landskabsarkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller en anden af byggeriets uddannelser. Er du nyuddannet og endnu ikke i job, er du også velkommen. Summer Camp finder sted 9. og 10. august og indholdet svarer vores Archicad basis-kursus, derudover er der rig mulighed for at netværke med andre studerende.

Du tilmelder dig Archciad Summer Camp her →

 Archicad 26 Launch party
Juli udkommer Archicad 26. Hvis du vil være en af de første til at opleve nyhederne i Archicad 26, så kom til launch party d. 18. august, der sædvanen tro er en kombination af fagligt input, uformelt samvær og mulighed for at feste og netværke.

Du tilmelder dig Archicad 26 Launch Party her →

Gå-hjem-møder om BIM for landskabsarkitekter
I samarbejde med Danske Landskabsarkitekter og Land Software inviterer vi til gå-hjem-møder om BIM for landskabsarkitekter i henholdsvis hos LYTT i Aarhus d. 24. august og hos JUUL | FROST i København d. 31. august. Programmet består af en gennemgang af Archicad, LAND4 for Archicad og oplæg ved henholdsvis LYTT og JUUL FROST Arkitekter, der løfter sløret for, hvordan de arbejder med BIM på deres landskabsprojekter

Du tilmelder dig Aarhus-seancen her →

Du tilmelder dig København-seancen her seancen her → 

Nyhedsbreve fra Graphisoft Center Danmark?
Den første tirsdag i måneden udsender vi vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om stort og småt inden for BIM.

Skriv dig op på Graphisoft Center Danmarks mailliste her →

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057
P nummer: 1025084957

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.047