23948sdkhjf

Herning entreprenør vinder rammeaftale med Herning Vand

| Medlemsnyhed | Indrykket af Entreprenørfirmaet Anton Christensen ApS

Pr. 1. april stod Entreprenør Anton Christensen klar til at rykke ud, når drikkevandet står op af jorden og der skal graves vandstik fri eller renoveres og etableres nye vandledninger.

Herning Vand har tidligere på foråret udbudt fornyelse af rammeaftale på entreprenørydelser til drikkevandsarbejde. Aftalen omfatter overordnet driftsopgaver, renovering, ændringer og omlægning, etablering af forsyning i det åbne land og vagtudkaldelse, når skaden sker dag, nat og weekend. Dette kan eksempelvis være ved at etablere et nyt vandstik eller udskiftning af defekte stophaner.

Herning Vand fokuserer på at renovere de eksisterende ledninger i jorden, der bliver derfor løbende udskiftet rørføring af drikkevandsledninger og stophaner.
Flere husejere på landet øget interesse i at blive tilkoblet det offentlige system. Det forventes dermed, at der over de kommende år skal tilkobles flere landejendomme til systemet. Dette er blot et lille udsnit af, hvilke opgaver der skal udføres for Herning Vand i de kommende år.

Det er hos Anton Christensen en glæde, at kunne indgå et 3-årig samarbejde med Hernings vandforsyning. Anton Christensen kender Herningområdet særligt godt, da de er en lokal entreprenør og kloakvirksomhed, der siden 1954 har arbejdet med jord, vand og anlægsarbejde.

Læs mere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Entreprenørfirmaet Anton Christensen ApS

Enggårdvej 37
7400 Herning
Danmark
Entreprenørfirmaet Anton Christensen ApS

Send til en kollega

0.111