23948sdkhjf

Permanent faldsikring monteret hos De Danske Gærfabrikker

| Medlemsnyhed | Indrykket af CERTEX Danmark A/S

Det var en nem beslutning for De Danske Gærfabrikker at investere i faldsikringssystemerne

”Vi ønskede at opsætte faldsikring som en forebyggende handling. Vores lastbiler kører nemlig med gærfløde, som kan være glat ved spild” udtaler Thomas Kjeldsen, teknisk chef hos De Danske Gærfabrikker i Lunderskov.

CERTEX Danmark A/S har monteret permanent faldsikring i området hvor tankbilerne bakker ind for at aflæsse gærfløde til opbevaringstanke. Det er vigtigt for De Danske Gærfabrikker, at sikkerheden for chaufførerne er i orden, når de benytter gangbroerne ovenpå lastbilerne. Derfor var det en nem beslutning at investere i faldsikringssystemer, så er de nemlig på den sikre side, hvis en gangbro skulle være glat.

Alsipercha systemerne fra Alsina er de første af sin slags som er solgt og monteret i Danmark. Det særlige ved denne type faldsikring er, at der er indbygget dæmper i ”galgen”, hvor andre systemer er lavet med fast arm, som vil deformere hvis systemet aktiveres. Det resulterer med stor sandsynlighed i, at systemet skal udskiftes. Med Alsipercha systemet afbødes faldet og påvirker personen næsten 3 gange mindre på kroppen, samtidig med at systemet forbliver intakt.

De Danske Gærfabrikker har fået monteret 2 systemer á 12 meter.

 For mere info om systemet, kontakt vores faldsikringsekspert Jan Kristiansen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
CERTEX Danmark A/S

Trekanten 6-8
6500 Vojens
Danmark
CERTEX Danmark A/S

Billeder & videoer

CERTEX Danmark A/S - Montering af permanent faldsikring hos De Danske GærfabrikkerCERTEX Danmark A/S - Montering af permanent faldsikring hos De Danske GærfabrikkerCERTEX Danmark A/S - Montering af permanent faldsikring hos De Danske GærfabrikkerCERTEX Danmark A/S - Montering af permanent faldsikring hos De Danske GærfabrikkerCERTEX Danmark A/S - Montering af permanent faldsikring hos De Danske Gærfabrikker

Send til en kollega

0.109