23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sammenlign ladestander her!

VS Automatic har lavet en oversigt, som sammenligner 3 af de mest populære ladestandere på markedet. Du kan se forskelle på Easee Home, Wallbox Pulsar Plus og Charge Amps Halo

Har du også svært ved at finde rundt i ladestander-markedet?

Det har rigtig mange af vores kunder.
Derfor har vi udarbejdet en side, som kan give dig overblikket over 3 af de produkter vi forhandler.

Se vores side her: Sammenlign ladestandere 

Du kan på vores sammenligningsside se en tabel over Easee Home, Wallbox Pulsar Plus og Charge Amps Halo, og nogle af de punkter vi mener er væsentlige at fremhæve. Tabellen er udarbejdet for at give nye elbilsejere, som ønsker en ladestander til hjemmet, et overblik over, hvilke muligheder der er. Ved at læse vores side, og kigge lidt på tabellen, kan vi forhåbentlig hjælpe jer lidt videre i jeres søgen på en ladestander.

På tabellen kan du se:

  • ekspertvurdering
  • prisoversigt
  • ladeeffekt
  • specifikationer
  • smart funktioner
  • holbarhed
  • og andet

Hvis du har yderligere spørgsmål omkring nogle mere tekniske ting, kan du inde på siden finde vores kontaktoplysninger. Her kan du få en uforpligtende fremvisning eller rådgivning. 

Du kan dertil også ser noget af det tilbehør vi forhandler til hvert produkt. Med tilbehør til ladestander får du større frihed og flere muligheder ved montering af ladestander. 

Nederst på siden har vi udarbejdet en kort tekst til hver af produkterne, så du kan få et lille indblik i, hvad hvert af produkterne er og kan. 

Vi håber i kan få lidt inspiration. Hvis vores sammenligningstabel leder til flere spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os - vi glæder os til at høre fra jer!

 

 

VS Automatic A/S
Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21381802
P nummer: 1005011526

Kontaktperson

KJN
Kristian Juul Nielsen
kjn@vs-automatic.dk

Send til en kollega

0.063