23948sdkhjf

UV og LED udstyr til hærdning af strømper

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Der findes andre hærdningsmetoder udover damp.

Hvad er egentlig strømpeforing?

Strømpeforing er en teknik der bruges til at skabe et nyt rør inden i det defekte rør ved hjælp af en strømpe. “Strømpen” består typisk af en belægning af polyesterliner eller en særlig glasfiber, der hærdes med polyester, epoxy eller silikat. “Strømpen” pustes op som et rør inden i det eksisterende rør med brud, utætheder eller revner. Når strømpen er hærdet op, vil der reelt være skabt et nyt lag rør indeni det gamle rør, der dermed lukker revner og huller fuldstændigt.

Hvornår bruges strømpeforing?

Strømpeforing er en metode, som anvendes til kontinuerlig reparation af større skadede områder med en strømpe, også kaldet en liner, og epoxy kemi. Strømpeforing anvendes typisk med økonomisk fordel til et samlet reparationsstræk fra 12 meter og opefter. Metoden inverterer en strømpe, som via trykluft blæses ud i det skadede rørområde, og kan anvendes i dimensionsområdet DN 50 - DN 2000 men området over DN 600 er for specialfirmaer og kræver udstyr dimensioneret til opgaverne. Til åbning af stik efter strømpeforing er det muligt at anvende et roterende skæresystem - en cutter løsning, som kan være manuelt fremført eller en motoriseret traktorløsning. Drivmidlet på cutteren kan være trykluft (pneumatisk) eller elektricitet. 

Hvad er UV og LED udstyr til hærdning af strømper?

“Strømpen” består enten af en belægning af polyesterliner eller en særlig glasfiber, der hærdes op med polyester, epoxy eller silikat. Afhærdningstid kan bringes ned på circa 2 timer ved at anvende damp til afhærdning. Det kan dog også være muligt at anvende epoxy for hærdning af strømper med UV-lys eller LED-lys. Ved anvendelsen af denne epoxy undgås de sædvanlige vejrmæssige problemer med at installere strømper udendørs. Derudover er det muligt at påfore strømpen epoxy materialet på værkstedet og lagre strømpen i op til 14 dage inden den skal installeres. Så findes der også UV lystog-systemer, der er specielt udviklet og designet til strømper der hærdes med UV og LED lys. 

Hvis du gerne vil vide mere om strømpeforing og meget mere kan du gerne skrive til kontakt@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fire hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, og Brugt Børsen


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.14