23948sdkhjf

Kursus for arkitekter i gamle byggeteknikker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Fremtidens Fundament ApS

Arkitektuddannelsen holdt et kursus for arkitekter i gamle byggeteknikker, og havde bedt Rune Roepstorff Nissen fra Fremtidens Fundament om at komme forbi og fortælle om fundamentskruer, deres store bæredygtighed, lille klimaaftryk og meget mere.

Arkitektuddannelsen på Det Kongelige Akademi i København har holdt et kursus for arkitekter i gamle byggeteknikker.
Kurset blev holdt på Frilandsmuseet og som en del af kurset skulle arkitekterne bygge en pavillion på fundamentskruer.

Derfor havde skolen bedt direktør Rune Roepstorff Nissen om at komme forbi og fortælle om fundamentskruer, deres store bæredygtighed, lille klimaaftryk og meget mere.

Arkitekterne skulle blandt andet lære selv at sætte skruefundamenter i jorden. Men før de kom så langt, gik turen omkring et oplæg fra Rune i auditoriet.

”Jeg gennemgik hele repertoiret,” siger Rune, ”geoteknik, test, installation, bygningskrav, levetider, genbrug, co2 regnskab, tid, pris, teknik i forhold til andre funderingsteknikker og meget mere. Vi lavede jordbundsprøver og udførte test og skruede fundamentskruer i jorden sammen. De var fantastisk interesserede og vi kunne have fortsat i flere dage. Det lover godt for kendskab og interesse for skruefundamenter i fremtiden,” siger Rune.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Fremtidens Fundament ApS

Tibberup Allé 67
Hareskovby
3500 Værløse
Danmark
Fremtidens Fundament ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079