23948sdkhjf

Hvorfor er kemihandsker så vigtige?

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-TV Technology A/S

Beskyt dig og dine hænder med kemihandsker.

I det daglige arbejde er det vigtigt med det rette udstyr og de rette maskiner - men mindst lige så vigtigt er det at have styr på sikkerheden for dem, der udfører arbejdet. Udfører du professionelet kloakarbejde, er der en stor sandsynlighed for, at du også indimellem er i berøring med forskellig kemi. Det kan for eksempel være i forbindelse med punktrenoveringer eller andre opgaver, der indeholder kemiske stoffer. 

Når du køber kemihandsker, er det vigtigt at være opmærksom på, at de beskytter tilstrækkeligt mod den kemi, du kan risikere at få på hænderne. Niveauet af beskyttelse kommer bl.a. til udtryk ved handskernes gennemtrængningstid, der beskriver, hvor mange minutter en given væske eller et stof er om at trænge gennem handskens materiale.

 Nogle materialer beskytter naturligvis bedre end andre. Vores mest beskyttende handsker består  bl.a. af nitrilgummi og nitrilskum, der er med til at give en høj gennemtrængningstid. Du skal også være opmærksom på, hvilke konkrete stoffer handskerne beskytter imod. Vores handsker i nitrilgummi beskytter for eksempel mod mange opløsningsmidler og oliebaserede kemikalier, men det er ikke nødvendigvis tilfældet for handsker i andre materialer. Husk altid at rådføre dig med forhandleren eller læse databladet, hvis du er i tvivl, om du har fundet de rigtige kemihandsker til opgaven. 

Det vigtigste er,a t dine kemihandsker beskytter dig effektivt mod den kemi, du skal arbejde med. Det bør dog ikke undervurderes, hvor stor en rolle komfort også spiller, ligesom du skal have et godt greb, selvom du har handsker på. Derfor er nogle af vores kemihandsker designet med en ru overflade, som sikrer, at værktøj og udstyr ikke glider ud af dine hænder. 

God komfort kan også opnås ved at begrænse handskernes vægt, selv om der er tale om kraftige hansker med høj beskyttelse. Det er netop tilfældet med vores kraftige kemihandsker, der samtidig har en særlig non-slip-teknologi i håndfladerne og sidder godt til omkring håndleddene. Det sikrer, at de bliver siddende, hvor de skal, og at du kan arbejde uden at blive generet af dine kemihandsker. 

Hvis du gerne vil vide mere om kemihandsker kan du gerne skrive til kontakt@c-tv.dk eller ringe til os på +45 2060 3018.

Om C-TV Technology

C-TV Technology er en nordisk forhandler og importør af kloakudstyr til det skandinaviske markedet. Mens kontoret ligger i Aalborg, leverer C-TV Technology i hele Danmark. Vores store udvalg af produkter kan inddeles i fire hovedkategorier: TV-inspektion, Højtryksspuler&Sug, Spor&Søg, og Punktrenovering

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-TV Technology A/S

Porsvej 9
9000 Aalborg
Danmark
C-TV Technology A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094