23948sdkhjf

Dele af NTI CONNECT - SPECS bliver gratis

| Medlemsnyhed | Indrykket af NTI A/S

Det har i mange år været et stort ønske i branchen at kunne digitalisere beskrivelsesprocessen. Derfor har vi besluttet at tilbyde dele af NTI CONNECT – SPECS gratis.

 

Læs herunder, hvorfor det giver mening at digitalisere beskrivelserne, se hvilke funktioner der bliver gratis og få svar på de mest stillede spørgsmål.

Hvorfor digitalisere beskrivelserne?
Det har længe været et ønske i branchen at kunne digitalisere beskrivelsesprocessen. Der er flere fordele ved at digitalisere beskrivelserne.

Med NTI CONNECT - SPECS kan du fx undgå layoutudfordringer, da layout styres gennem eksport-templates. Derudover er det muligt at se basis og instruktion fra Molio sammen med den projektspecifikke tekst.

Nyt filformat: Moliospec-fil
Med det nye beskrivelsesværktøj 2.0 introduceres et nyt filformat kaldet moliospec-fil. Dette filformat er tænkt som et udvekslingsformat mellem rådgiver, leverandør og entreprenør.

Fordelen ved dette format er, at data ligger i en fast specificeret struktur. Derved bliver det muligt for fx en betonelementleverandør kun at få vist de afsnit, der er relevante ift. deres tilbudsberegning eller projektering.

Der arbejdes faktisk allerede på den del i et ConTech Lab-projekt, hvor NTI indgår i projektgruppen sammen med Spæncom, DTU, Rambøll og Molio.

Vi har et on-demand-webinar om SPECS klar til dig, hvis du vil vide mere om:

  • Hvad den nye beskrivelsesstruktur fra Molio betyder for din virksomhed
  • Hvorfor et digitalt værktøj til at udarbejde beskrivelser er en stor fordel
  • Hvordan du kommer i gang med NTI CONNECT - SPECS

Webinaret finder du her

Pssst!
Du kan også skrive dig op, så du er den første, der får besked, når dele af NTI CONNECT – SPECS bliver gratis.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
NTI A/S

Lejrvej 15
3500 Værløse
Danmark
NTI A/S

Send til en kollega

0.203